Meireles'ten hakem tepkisi!

Meireles'ten hakem tepkisi!
Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles, sarı-lacivertli takımın her zaman sahaya kazanmak için çıktığını belirtti.

Fenerbahçe Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Meireles, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda hedeflerinin sürdüğünü aktararak, bu iki kulvarda da mutlu sona ulaşmak istediklerini kaydetti.

İyi bir sezon geçirdiklerini anlatan Meireles, "Fenerbahçe'de hedef her zaman kazanmaktır. Fenerbahçe sahaya çıktığı her karşılaşmaya kazanma hedefiyle başlar. Bu sezonda da bundan farklı bir durum söz konusu değil. Fenerbahçe oynadığı her kulvarda hep en üstleri hedefler. Ligde iyi gidiyoruz ama maalesef UEFA Avrupa Ligi'nin dışında kaldık. Şu an yapmamız gereken hem lige, hem de Türkiye Kupası'na iyi bir şekilde konsantre olup, yolumuza devam etmek." ifadelerini kullandı.

- "Avrupa'dan hakem kararlarıyla elendik"

Meireles, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Portekiz'in Braga takımına hakem kararları yüzünden elendiklerini savundu.

Portekizli futbolcu, hakemlerin kötü maç yönetmesinin futbolun bir parçasını olduğunu belirterek, "Hakemler insan, onlar da hata yapabilir. Hata yapma hakları var ama doğrudan skoru etkiledikleri zaman son derece üzücü oluyor. Bir sonraki turda olmayı çok istiyorduk ve bunun için de elimizden gelen gayreti gösteriyorduk. Avrupa'dan maalesef hakemin kararlarından dolayı elendik." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.