Yalçın Topçu'dan 'diriliş' çağrısı

Yalçın Topçu'dan 'diriliş' çağrısı
Gaziler Vakfı'nın ev sahipliğinde Yerli Düşünce Derneği tarafından düzenlenen STK İstişare Toplantısında terör konusu masaya yatırıldı.

Toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu “Avrupa’da yaşayan ve “La ilahe illallah” diyen her kardeşimiz eline ay yıldızlı al bayrağı alsın ve bulundukları ülkenin hükümet konağının önüne gitsin” dedi.

'BAYRAĞI ALIN 'DUR' DEYİN'

Terör konusunda değerlendirmeler yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ''İstihbarat ya da insan gücü bir yere kadar. Bu yüzden terörle mücadele herkesin kararlılığı ve iradesi ile olur. İpi dışarda olan bu eşkıyalar, yüzde 52 ile seçilmiş Cumhurbaşkanımızla ilgili, milletimiz ile ilgili karar almaya çalışıyorlarsa, bizim de yerimiz devletimizin ve milletimizin yanıdır. Bugün oynadıkları oyunları 1909’da Cennetmekan Abdülhamit Han’a da oynadılar. O tarihlerde 5 Milyon metre kare olan toprak 1919’da 780 bin metrekare olarak ve hepimizin dedesinin kanı ile sulanarak elimize verildi. Şu anda da yapmak istedikleri budur. Gördük ki, birileri ağaçları bahane ederek devletimize ve milletimize operasyon yapmaya çalışıyor. Eğer adam gibi adamsak, devletin ve milletin dar gününde hiçbir siyasi kaygıya düşmeden devletimizin yanında yer almalıyız. Sanal alemde, mecliste, bürokraside, üniversitelerde çeşit çeşit maskeler altında hainler karşımıza çıkıyor. Hendek başında duran alçaklardan hiçbir farkı olmayan kravatlılar, milletimizin paraları ile orada duruyor. Dağlardaki bu eşkıyalar bizim eşkıyamız değil. 72 düvel kendi eşkıyasının arkasında ve her türlü desteği veriyorlar. Bu yüzden Kürdü ile Türkmeni ile 78 milyonun bütün fertleri, bunların karşısında el birliği içinde olmalıyız. Avrupa ülkelerinde, batıda yaşayan bütün ay yıldızlı al bayrakla gurur duyan herkese sesleniyorum. Aynı zamanda ümmetin bütün bahadır evlatlarına sesleniyorum. Avrupa’nın başkentlerinde yaşayan Pakistanlı, Sudanlı, Arabistanlı, Libyalı, Tunuslu… “la ilahe illallah” diyen tüm kardeşlerimize sesleniyorum. Bu mesele sadece Türkiye’nin meselesi değil, Ümmedi Muhammed’in meselesidir. Ay yıldızlı al bayrakları elinize alın o ülkelerin hükümet konaklarının kapılarına dayanın. Çanakkale’de dedelerimiz neyi yaptıysa sizler de Avrupa’da onu yapın. Bölücü örgüt mensupları orada çadır kuruyorsa, sizler ayağa kalkmak için neyi bekliyorsunuz. Demokratik haklarınızı kullanın ve elinize ay yıldızlı al bayrak alarak sokağa çıkın ve oraların hükümetlerine “Ankara’da ördüğünüz çorabı görüyoruz, bunu sizin başınıza geçiririz” deyin. Dedeleriniz ümmetin kalesi çökmesin diye Çanakkale’de can verdiler.'' dedi.

'ANKARA'YA DİZ ÇÖKTÜRMEK İSTİYORLAR'

Yalçın Topçu sözlerine şöyle devam etti:

''Bölgedeki Kürt kardeşlerimizin bir devleti var, bu devletin adı Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Senin bir bayrağın var, dedenin de kanı ile sulanmış ay yıldızlı al bayraktır. Senin bir vatanın da var, Edirne’den Ardahan’a Türkiye topraklarıdır. Terör sadece Ankara’da veya Diyarbakır’da yaşayanın meselesi değildir. Bütün medeniyet coğrafyamızın meselesidir. Bunlar Ankara’ya diz çöktürmeye çalışıyorlar. Biliyorlar ki Ankara diz çökerse Arakan’daki çocuğun gözündeki yaş kurumaz, Gazze nefes alamaz, Afrika’ya uzanan el olmaz. Bu yüzden bu dar günlerde hiçbir siyasi hesap yapmadan devlete ve millete sahip olmalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımız üzerinden ülkeye yapılan operasyonu fark edip bunun karşısında durmalıyız. Mesele ne ağaç meselesi ne de Erdoğan meselesi, asıl mesele Birinci Dünya Savaşı’nın yıldönümünde Ankara’ya diz çöktürme meselesidir. Bu sebeple dağılmayacağız birlik olacağız ve bu 72 düvele karşı mücadele edeceğiz. Kendi mahallemizin çocuğunu elin adamlarına yedirmeyeceğiz. Her şeyin yerlisi ve millisi olmalı diyorum, eşkıyanın da yerlisi olsa keşke.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.