Karaman'da cinsel istismara uğrayan çocuklar iğrenç olayı anlattı

Karaman'da cinsel istismara uğrayan çocuklar iğrenç olayı anlattı
Karaman’da cinsel istismara maruz kalan çocuklar, iğrenç olayı anlattı: "Muharrem Hoca'dan çok korkuyordum, kimseye söyleyemedim", "Yaptıklarını yurttaki tüm öğrenciler konuşuyordu", "Arkadaşlarımızın yüzüne bile bakamıyorduk."

Karaman’da 10 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunmaktan 600 yıla yakın hapsi istenen öğretmen Muharrem B. hakkındaki iddianamede, Türkiye’yi sarsan rezaletin çarpıcı ayrıntıları ortaya çıktı. Ensar Vakfı ve KAİMDER’e ait erkek öğrenci yurtlarında çocuklara tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklanan Muharrem B., ifadesinde suçunu önce inkar, sonra kabul etti.

"İLK OKULDAN BERİ..."

Ancak bir süre sonra polis memuruna dönerek "Yeter artık her şeyi anlatmak istiyorum. Evet, bu çocuklarla cinsel ilişkiye girdim. Ben eşcinselim. İlkokuldan bu yana hemcinslerime karşı ilgim vardı. Suçumu kabul ediyorum. Tedavi olmak istiyorum" dedi. 20 Nisan tarihinde hakim karşısına çıkacak olan Muharrem B., sayısını kendisinin de bilmediği istismar olayında çocukları tehdit etmediğini ileri sürdü.

İddianameye göre istismara maruz kalan çocuklar ise pedagog nezaretinde alınan ifadelerinde Muhrarrem B.’nin kendilerini dövdüğünü, korktukları için direnemediklerini, tehdit edildiklerini ve utandıkları için yaşadıklarını kimseye anlatamadıklarını söyledi.

Yaşları 14-16 arasında değişen çocuklar, yaşadıkları korkunç günleri şöyle anlattı:

"Gece gelip beni zorla odasına götürdü. Direndim ama bırakmadı. Çok korkmuştum canım çok acımıştı. Birkaç gün sonra yine götürdü. Muharrem Hoca'dan çok korkuyordum. Bu olay aramızda kalacak dedi. Korktuğum için kimseye bir şey söyleyemedim."

"2012-2015 arasında 12 kez istismara uğradım. Korktuğum ve utandığım için bu olaydan kimseye bahsedemedim. Muharrem Hoca’nın yaptıklarını yurttaki öğrenciler biliyor, konuşuyordu. Ama kimse ne ailesine ne de başkasına anlatabiliyordu. Kaçmaya çalıştım, ama kaçamadım. 3 arkadaşımla birlikte beni odasına çağırdı. Herkes birbiriyle kendilerine yapılan cinsel istismarı konuşuyordu."

"BİRBİRİMİZİN YÜZÜNE BAKAMIYORDUK"

"Muharrem B. beni ve bir arkadaşını zorla odasına götürdü. Daha sonra arkadaşımla birbirimizin yüzüne bakamadık, bu konuyu hiç konuşmadık."

"Yaşadığım olaylardan sonra yurttan ayrılmak istedim. Sonunda annemle konuşmaya karar verdim. Yurttan ayrılmak istediğimi defalarca söyledim. Ama nedenini sorduğunda gerçeği anlatamadım."

"Yurtta birçok çocuk hocanın cinsel istismarına maruz kaldı. Hepimiz biliyor ama bir türlü bunu dışarıdan birilerine utancımızdan söyleyemiyorduk..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.