Akşener’e Hayme Ana benzetmesi

Akşener’e Hayme Ana benzetmesi
MHP’li Meral Akşener, Bayburt’ta coşkuyla karşılandı. Bir vatandaş, Akşener’e "Hayme Ana Bayburt’a hoşgeldin" diye seslendi.

Bayburt’ta Aydıntepe yol ayrımında karşılanan Akşener, araçtan inerek vatandaşlarla tek tek görüştü. Kadınların da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada bir vatandaşın "Sayın Başbakanım hoşgeldiniz" ifadesine Akşener, "İşte bu iyiydi" diye cevap verdi.

Bir diğer vatandaş ise, Akşener’e "Hayme Ana Bayburt’a hoşgeldin" diye seslendi. Akşener, Bayburt’ta olmaktan ve Bayburtlularla buluşmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Akşener’in uzun araç konvoyları eşliğinde ilk durağı Aydıntepe Belediyesi oldu. Belediye önünde Başkan Haşim Şentürk ve Aydıntepe MHP İlçe Teşkilatı’nca karşılanan Akşener, daha sonra başkanlık makamına geçti. Akşener, burada yaptığı açıklamada, "Bu makamlar kolay kazanılmıyor. Bir ülkücüyü halka hizmet etmede böylesine güzel makamlarda görmekten büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Akşener’i Aydıntepe’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, çini işlemeli tabak hediye etti.

Akşener’i, MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan MHP Bayburt eski İl Başkanı ve MHP Üst Kurul Delegesi Süleyman Burç’un yanı sıra MHP Bayburt eski Milletvekilleri Şaban Kardeş ve Dr. Karabey Kadri Karaoğlu’nun da aralarında bulunduğu 20’ye yakın milletvekili takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.