PKK ile Paralel Yapı yan yanaydı

PKK ile Paralel Yapı yan yanaydı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyareti dönüşü Atatürk Havalimanı'nda açıklama yaptı.

 

Asala, PKK terör örgütünün temsilcileriyle, YPG temsilcileriyle, ve onun yanında da paralel devlet yapının temsilcilerinin hepsinin iç içe yan yan olduklarını gördük. Bu bir ıspattır.

Onun için paralel devlet yapılanmasına gönül vermiş saf temiz kardeşlerime sesleniyorum. Buradaki PKK yapılanmasının paralel devletle nasıl iç içe olduğunu görün. 

GAZETECİLİK CUMHURBAŞKANINA KÜFRETMEK DEĞİLDİR

Azeri bir gazetecinin yanıma yaklaşarak, çatışmalar neticesinde ölen 12 Azeri kardeşimizde ilgili sorduğu soruya ben cevabını verirken gözlerinden akan yaşları gördüğümde hakikaten orada duygulanmamak mümkün değil. O da gazeteci bizdekiler de gazeteci. Bakın, gazetecilik bu ülkenin Cumhurbaşkanına küfretmek değildir. Ailesine küfretmek değildir.

Soru: Azerbaycan-Ermenistan arasında Cuma günü çatışma yaşanmış. 12 asker şehit olmuştu. Sizinle Aliyev'in telefon görüşmesi oldu. Kısa bir süre önce Azerbaycan'ın ateşkes ilan ettiği bilgisi geldi. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?

Erdoğan: Ben olayı duyduğum anda kardeşim Aliyev'i aradım. Kendilerine başsağlığı dileklerimizi ilettik. Fakat ateşkesle alakalı az önce aldığım bilgi, eğer Ermenistan tarafı ateşi keserse Azerbaycan da hazır olduğunu açıkladı olayın aslı bu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum