Galatasaray'da sakatların son durumu

Galatasaray'da sakatların son durumu
Galatasaray takım doktoru Yener İnce, sakat olan Wesley Sneijder'in kısa sürede dönmesini beklerken, Selçuk İnan'ın ise çekilen MR’ında ödem ve hafif kanamayla beraber bir kas hasarı olduğunu söyledi.

Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce, sakatlığı bulunan futbolcuların tedavi sürecine ilişkin Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

"SİNAN GÜMÜŞ'ÜN DURUMU GAYET İYİ"

Sakat olan genç futbolcu Sinan'ın beklentilerinden daha iyi olduğunu belirten İnce, "Onunla düz koşulara hatta arttırmalı koşulara başladık. Verdiği reaksiyon da iyi, çok da iyi çalışıyor. Sinan'da gayet iyi durumdayız. Sabri yine benzer şekilde Sinan kadar ciddi bir sakatlığı vardı. Sabri’nin de çalışmaları iyi gidiyor. Son dönemde koşularını yaptık. Az bir işimiz kaldı Sabri’de. Her ikisi de iyi duruma geldiler" dedi.

"HAKAN BALTA HAFTAYA TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK"

Milli takımdan sakat olarak dönen Hakan Balta'nın ayak bileğinde ciddi bir sorun yaşadığını belirten Doktor İnce, "Dış sağ bağlardan tam bir kopuk değil, ciddi bir gerilmesi vardı. Orada bir hematom boşaltıp özel bir tedavimiz var onun için, ayak bileklerine yaptığımız. Hızlı bir iyileşme gösterdi. Koşulara da başladı. İnşallah önümüzdeki hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlatacağız" diye konuştu

"SNEIJDER'DEN BEKLENTİMİZ EN KISA SÜREDE DÖNMESİ"

Wesley Sneijder'in benzer bir şekilde sakat döndüğünü belirten İnce, "İlk geldiği gün burada özel bir tedavi programı dahilinde bir takım ilaçlarımız var onları uyguladık. Onun cevabını bekledik iki gün. O cevap gayet müspet. Bugün onunla da koşu programına başladık. Dışarıda bir orta düzey tempo koşu yaptı. Reaksiyonu gayet iyi. Onda da beklentimiz kısa süre içerisinde dönmesi. Tam zaman vermek istemiyorum çünkü oyuncunun verdiği reaksiyona bağlı olarak karar veriyorum. Fizyoterapist arkadaşlarımız dakika dakika bize belli bir rapor dahilinde reaksiyonu belirliyorlar ve ona göre bir karar veriyoruz bir gün sonraki programına" dedi.

"SELÇUK'UN MR'INDA ÖDEM VE HAFİF KANAMA VARDI"

Kaptan Selçuk İnan'ın şanssız bir sakatlık yaşadığını vurgulayan sarı-kırmızılı takımın doktoru Yener İnce, "Çok yorgun gelmişti. Burada arka adalesinde bir ağrı hissetti. Yapılan MR’ında ödem ve hafif kanamayla beraber bir kas hasarı var. Onun da tedavisine başladık. Bugün tedavisinin erken dönemindeyiz. Fena değil. Tedavisi olması gerektiği gibi gidiyor. Bugün çok erken konuşmak için tabii. Tedavisinde yarın değil ama öbür gün önümüzü daha iyi görme şansımız olabilir" diye konuştu.

"DENAYER DÜZ KOŞULARA BAŞLADI"

Jason Denayer'ın bugün koşulara başladığını belirten İnce, "Tempolu koşu programına da girdi. O da Hakan ile beraber önümüzdeki hafta içi takımla birlikte olacak. Hepsi oldukça hızlı bir şekilde yani beklenen normal görülen sürelerden daha çabuk bir şekilde dönüyorlar. Umut ediyorum önümüzdeki maçlarda, en kısa zamanda bizlerle birlikte olacaklar" diyerek sözlerini tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.