İşte Muslera gerçekleri

İşte Muslera gerçekleri
Avrupa potasından her geçen hafta biraz daha uzaklaşan Aslan, en büyük sıkıntıyı savunmada yaşıyor.

Avrupa potasından her geçen hafta biraz daha uzaklaşan Aslan, en büyük sıkıntıyı savunmada yaşıyor.
 
Defans hattının yetersizliği kadar, Fernando Muslera’nın formsuzluğu da can sıkıyor. İşte, Galatasaray kariyerinde en fazla gol yediği sezonu yaşayan, önceki 4 yılı adeta mumla aratan Uruguaylı file bekçisinin bu düşüşünün altında yatan sebepler:
 
1- HER ATAK BİR POZİSYON
 
Kötü takım savunması nedeniyle rakiplerin geliştirdiği her atak, ceza sahasında gollük bir pozisyona dönüşüyor. Muslera maç boyunca, hiç olmadığı kadar fazla tehlikeyle karşıya karşıya kalıyor.
 
2- STOPERLER HEP DEĞİŞİYOR
 
Ligde 27. haftaya gelinmesine rağmen Galatasaray’ın tandemi hâlâ belli değil. Hemen her maçta stoperler değişiyor, oyuncuların bireysel formsuzlukları da Muslera’yı fazlasıyla
etkiliyor.
 
3- HEDEFSİZ KALDI
 
Sarı-Kırmızılılar lige erken havlu attı, 3. sırada yer alan Konyaspor’un bile tam 11 puan gerisinde bulunuyor. Cim Bom’da 5. yılını geçiren Muslera, ilk kez bu kadar hedefsiz bir sezon geçiriyor.
 
4- AVRUPA YOLU KAPANDI
 
Son 4 sezondur Şampiyonlar Ligi’nde yer alan Galatasaray, UEFA’dan gelen 1 yıl men cezası nedeniyle Avrupa biletini alsa bile  o arenada mücadele edemeyecek. Muslera, Avrupa sahnesinde yer alamayacağı için mutsuz.
 
5- TERÖR KORKUSU
 
Ülkede üst üste yaşanan terör olayları nedeniyle Fernando Muslera fazlasıyla huzursuz. Özellikle eşinin de çok korkması nedeniyle Uruguaylı kaleci, yeşil sahaya eskisi kadar motive
çıkamıyor.
 
6- RİVER PLATE AKLINI KARIŞTIRDI
 
Arjantin’in dev kulübü River Plate, Muslera’yı ciddi şekilde istiyor. 29 yaşındaki kalecinin 2018’e kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen R.Plate’in ısrarlı tutumu nedeniyle
kafası karışık.
 
7- TAFFAREL ÜZÜNTÜSÜ!
 
Galatasaray’ın Brezilyalı kaleci antrenörünün sezon sonunda sözleşmesi bitiyor, Taffarel ayrılmayı düşünüyor. Muslera ise yıllardır birlikte çalıştığı hocasının gitmesini istemiyor.
 
(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.