Mehmet Topal neden duygulandı?

Mehmet Topal neden duygulandı?
Fenerbahçe'de Osmanlıspor’a kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanırken karşılaşma sonrası Mehmet Topal’ın gözyaşları gündeme oturdu.

Sarı lacivertlilerin önemli isimlerinden biri olan Mehmet Topal’ın maç sonrası yıkılmış görüntüsü sarı lacivertlileri üzerken teknik patron Vitor Pereira, oyuncuların duygusallığının yanlış olduğunu ve henüz hiçbir şeyin bitmediğini vurguladı.

Peki Topal’ın o gözyaşlarının nedeni neydi? Fenerbahçe'nin milli futbolcusu neden ağlamıştı?

Mehmet Topal, Kadıköy’deki o anları takım arkadaşlarıyla şöyle paylaştı...

MAÇI KAZANMAK ŞARTTI

Pereira hafta içinde yapılan çalışmalarda futbolculara maçı kazanmaları gerektiğini, aksi takdirde şampiyonluğun gidebileceğini anlatmıştı. Mücadeleye bu psikoloji ile çıkan Mehmet Topal, yaşananları şu sözlerle ifade ediyordu:

“Maç içerisinde çok çabaladım. Mutlaka kazanmamız gerektiğini düşünüyordum. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Maç sonu bu nedenle çok keyifsizdim. O sırada tribünlere baktım. Çok üzgün bir çocuk ve diğer taraftarları gördüm. Onlarla göz göze geldim. Taraftarlara bakarken gördüğüm tablo beni çok etkiledi. Tribündekiler için çok üzüldüm…”

BAŞKAN YILDIRIM TOPARLADI

Maç sonunda başta Topal, Volkan Demirel ve Volkan Şen olmak üzere oyuncular çok üzgündü. Birçoğu “Şampiyonluk kaçtı” diye düşünüyordu. O sırada soyunma odasına giren başkan Aziz Yıldırım, takımı toparlayıcı bir konuşma yaptı. Başkanın yanı sıra Pereira da oyuncuları yeniden toparlamak için büyük çaba sarf etti...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.