Galatasaray'dan Melo’ya açık kapı!

Galatasaray'dan Melo’ya açık kapı!
Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Felipe Melo ve Alex Telles hakkında İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Ergün Telles'in bonservisinde indirime gitmeyeceklerini söylerken, Melo hakkında açık kapı bıraktı.

Yaz transfer sezonunda Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo ve Alex Telles'in durumu İtalyan basınında gündem maddesi. Inter'e yakınlığıyla bilinen internews internet sitesine konuşan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün iki oyuncunun geleceğiyle ilgili bilgi verdi.

"Alex Telles'in bonservisinde indirime gitmemiz için Melo'nun Galatasaray'a döneceğine ilişkin iddialar doğru değil." diyen Ergün, Telles için konunun tamamen ayrı olduğunu ve oyuncunun 8.5 milyon Euro opsiyon bedelinde indirime gitmeyeceklerini açıkladı. Telles'e başka tekliflerin de olduğunu doğrulayan Ergün, Inter kulübünün yetkilileri ile yakın zamanda bu durum hakkında görüşeceklerini belirtti.

Felipe Melo'nun Galatasaray'a dönme ihtimali ile ilgili soruya ise açık kapı bırakan Cenk Ergün, "Bilmiyorum. Çünkü gelecek planlarımızı henüz yapmadık." dedi.

Felipe Melo bonservisiyle, Alex Telles ise 8.5 milyon Euro satın alma opsiyonu ile kiralık olarak sezon başında Inter'in yolunu tutmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.