Galatasaray'dan anlamlı ziyaret!

Galatasaray'dan anlamlı ziyaret!
Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Jon Olde Riekerink, oyuncular Bilal Kısa ve Jose Rodriguez, kanser tedavisi gören çocukları ziyaret etti.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, teknik direktör Riekerink, yardımcısı Orhan Atik, oyuncular Bilal Kısa ile Jose Rodriguez, Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde 1-7 Nisan Kanser Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte onkoloji bölümünde tedavi gören çocukları ziyaret ederek, madalya taktı.Moral partisine katılan sarı-kırmızılılar, çocuklara ayrıca forma hediye etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, yaptığı konuşmada profesyonel bir takım olarak her hafta farklı bir rakiple mücadele ettiklerini belirterek, "Gelecek hafta da Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu derbi bizim için çok zorlu geçecek. Ancak buradaki çocukların mücadele ettiği rakip, bizim hayal bile edemeyeceğimiz kadar zor bir rakip. Bu açıdan bugün burada tedavi gören çocuk hastaların yanında olmak, farkındalık anlamında bizim için çok yararlı oldu. Kanseri mağlup eden cesur yüreklerin başarısı, belki de bizim Fenerbahçe’yi yenmemiz veya şampiyon olmamızdan daha büyük bir başarı." ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı futbolcu Bilal Kısa ise annesinin de aynı hastanede geçmiş yıllarda tedavi gördüğünü hatırlatarak, "Çok zor bir süreçten geçtiğinizi biliyorum. Çünkü annem hayattayken bu zor sürece 2 yıl boyunca ben de tanık oldum. Tabii ki bu hastalıkta moral çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.

İspanyol oyuncu Jose Rodriguez, ailelerin, bu hastalığın yenilmesinde rolünün çok büyük olduğunu ve kendilerinin de her zaman çocuklara destek vereceğini kaydetti.

Medical Park Bahçelievler Hastanesi Kemik İliği Nakli Direktörü Prof. Dr. Tunç Fışgın da sarı kırmızılı futbolcuların onkoloji bölümünde tedavi gören çocuklarla bir araya gelmesinin onların motivasyonunu ve hastalığa karşı direncini artırmaları açısından çok güzel bir örnek olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.