PKK neyse PYD'de odur

PKK neyse PYD'de odur
Amerika başta olmak üzere diğer müttefik ülkelerinin PYD ile PKK'yı farklı görmekte ısrar etmelerine rağmen PYD'ye ait bölgede PKK posteri bu kirli ittifakın her şeyiyle göz önüne serildiğini ortaya koydu.

Türkiye'nin Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dost olarak bildiği ülkelere karşı tezi defalarca kanıtlandı. Türkiye'de istisnasız herkes biliyor ki PKK ile PYD aynı şey hatta PYD PKK'nın Suriye'deki kolu.

PYD, direkt olarak Türkiye'ye savaş açmasa da PKK üzerinden Türkiye'de eylem düzenliyor, Amerika ve Avrupa'nın kendilerini terör örgütü görmemelerinden dolayı da PYD ismiyle aklanıyor, 'terörist' damgası yemiyor.

Türkiye de tam olarak buna itiraz ediyor çünkü PYD'nin kontrolündeki sokaklarda PKK bayrakları, PKK eylemcileri ve PKK'nın lideri Öcalan'ın posterleri binalarda asılı duruyor..

PYD BÖLGESİNDE CANLI BOMBA EYLEMCİLERİ POSTER YAPILDI

Fotoğraf Suriye'deki PYD'de kontrolünde yer alan Derik'te çekildi. Ankara'da katliam yapan ve 35 masum insanın ölümüne neden olan PKK'lı terörist Seher Çağla Demir ve yine Ankara'da bir başka eylemde kendini patlatan canlı bomba Abdülkadir SömerAbdullah Öcalan posterinde yer alıyor..

 

pyd_3952.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.