Nani'den astronomik transfer!

Nani'den astronomik transfer!
Luis Nani, İnter ya da Everton’ın teklifini kabul ederse, Fenerbahçe 8 milyon Euro (25.6 milyon TL) kazanacak. Çin’den gelen teklife ‘evet’ demesi halinde ise bu rakam 25 milyon Euro’yu (80 milyon TL) bulabilir!

Sezon başında Manchester United’dan 6 milyon Euro’ya (20 milyon TL) transfer edilen Portekizli süperstar sayesinde Fenerbahçe, Avrupa’da büyük ses getirmişti. Nani bazı maçlarda takımı tek başına sırtlasa da istikrarsız performansıyla zaman zaman hayal kırıklığı da yaşattı.

Son olarak Osmanlıspor mücadelesinde de yedek kalması ise Nani’nin moralini bozdu. Portekiz ve İngiliz basını, hem yedek kalması hem de Türkiye’de yaşanan terör saldırıları nedeniyle yıldız futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini öne sürüyor.

Sözleşmesindeki özel madde gereği Nani, İspanyol, İtalyan ve İngiliz kulüplerine 8 milyon Euro’ya (25.6 milyon TL) transfer olabilir. İtalya’dan İnter, İngiltere’den ise Everton, 29 yaşındaki oyuncuyu istiyor. Nani’nin bir diğer talibi için Çin kulüplerinden Shanghai Shenhua.

MAAŞI KATLANACAK!

Portekizli eğer bu kulübün teklifini kabul ederse, Fenerbahçe’nin kasasına girecek rakam 25 milyon Euro’yu (80 milyon TL) bulabilir. Bu nedenle yönetim, eğer takımdan ayrılma kararı alırsa Nani’nin Çin’e gitmesini istiyor.

Bu sayede yıldız futbolcu da bu ülkede çok daha fazla para alacak. 29 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe’de kalma kararı vermesi de önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen yönetimi memnun edecek. (Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.