Trabzonspor'un hedefi Avrupa

Trabzonspor'un hedefi Avrupa
Ligde kalan maçları kazanıp, Avrupa'ya gitmeyi hedefleyen Trabzonspor sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçını kazanarak sportif olarak ligin geri kalan bölümünde rahat bir dönem geçirmeyi planlıyor.

Ligde Medicana Sivasspor ve Gaziantepspor maçlarını kazanarak moral bulan Karadeniz ekibi sahasında konuk edeceği Medipol Başakşehir maçını kazanarak sportif olarak rahatlamayı hedefliyor. Ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ligin alt sıralarına doğru gerileyerek hayal kırıklığı yaşayan bordo-mavililer son iki haftada aldığı galibiyetlerle üst basamaklara doğru çıkarak Avrupa kupalarına katılma hesapları yapmaya başladı. Bu hedef doğrultusunda Medipol Başakşehir karşısında önemli bir sınav verecek olan Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılması durumunda bir ilk imza atarak bu sezon ilk kez 3'te 3 yapmış olacak.

MANDIRALI: "HAK EDEN SAHADA OLACAK"

Sakat ve cezalı oyuncuların dönmesiyle birlikte Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını tam kadro sürdüren Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma umutlarını son haftaya taşıma hesaplarını yaparken, Teknik Direktör Hami Mandıralı da alternatifli bir kadro ile birlikte rakibi karşısına ideal kadrosuyla çıkma şansı yakalarken, kadro derinliğinin artması genç teknik adamın elini güçlendirmiş durumda. Sarı kart cezalı Aykut Demir'in yokluğunda Mandıralı, savunmadaki performansıyla göz dolduran Akakpo'ya şans verecek.

Antrenmanların yanı sıra boş vakitlerde oyuncularıyla birlikte olmaya özen gösteren Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, zorlu müsabaka öncesi moral ve motivasyonu üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Hak edenin sahada olacağı düşüncesini oyuncularına aşılayan genç teknik adam, önlerine çıkan Avrupa hedefi şansını iyi kullanmaları gerektiğini vurguluyor.

SPORTİF RAHATLAMA YÖNETİMİN ELİNE GÜÇLENDİRİYOR

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu geldikleri günden beri hem ekonomik hem de sportif sıkıntılarla boğuşmasının ardından Medicana Sivasspor ve Gaziantepspor galibiyetleriyle camianın Avrupa hesapları yapması sportif olarak yönetimi biraz olsun rahat bir nefes almasını sağladı. Medipol Başakşehir maçının kazanılmasıyla yeniden hedefi olan bir takım haline gelecek olan bordo-mavililerin gelecek sezon adına yapılacak hamleler öncesinde Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulunun eli güçlenecek. Sahaya odaklanma yerine daha çok ekonomik yapılanmaya vakit ayıracak olan Trabzonspor, hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili olarak daha rahat adımlar atacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.