Fenerbahçe'nin Diego Ribas planı devrede

Fenerbahçe'nin Diego Ribas planı devrede
Fenerbahçe bir yandan Beşiktaş ile kıyasıya şampiyonluk yarışı yaparken bir yandan da yeni dönem için çok önemli transfer girişimlerinde bulunuyor.

Diego Ribas’ın menajeri dün öğle saatlerinde Antalyaspor ile masaya oturdu ve büyük ölçüde anlaşma sağladı Fenerbahçe ise Brezilyalı futbolcunun yerine, Real Madrid’li İsco’yu kiralamak için temaslara başladı.

Fenerbahçe bir yandan Beşiktaş ile kıyasıya şampiyonluk yarışı yaparken bir yandan da yeni dönem için çok önemli transfer girişimlerinde bulunuyor. Bu çalışmalar kapsamında dün son derece önemli gelişmeler oldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-lacivertliler, bir türlü bekleneni veremeyen ve yeni sezonda düşünmediği Diego Ribas'ın Antalyaspor kulübüyle görüşmesine izin verdi. Diego'nun menajeri de dün öğle saatlerinde Antalyaspor ile pazarlık masasına oturdu.

Tarafların büyük ölçüde anlaştığı belirtilirken, Fenerbahçe'nin Diego'nun yerini Real Madrid'li İsco'yla doldurmak istediği ileri sürüldü. Sarı-lacivertli kulübün, Real Madrid'de ilk 11'de forma şansı bulamayan 23 yaşındaki İsco'yu kiralamayı hedeflediği bildirildi. İspanyol ekibinin de bu oyuncuyu kiralık vermeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Orta sahanın ortasında hücuma dönük oynayan İsco ayrıca kanatlarda da görev yapabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.