Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile Bakanı için 'önüne yatmak' tabirini kullanan, sonra da kendisine hakaret eden Kılıçdaroğlu'na sert cevap verdi.

Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu üzerinden başlayan tartışma giderek büyüyor. Son olarak CHP lideri Kılıçdaroğlu Bakan Ramazanoğlu için "Önüne yatmak" tabirini kullanmış, tepki toplamıştı.

Tepkilerden biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelmişti. Erdoğan Kılıçdaroğlu için 'siyasi sapık' deyince Kılıçdaroğlu da kendisine 'cinsel sapık' dedi.

Erdoğan bu sözler üzerine Kılıçdaroğlu'na çok sert çıktı "Kasetle gelmiş bir tip" dedi.

İşte Erdoğan'ın sözleri:

Bir kere bu zat bulunduğu makamın adamı değil. Daha önce kendisine 'çırak bile olamazsın' demiştim, gerçekten hala çırak dahi olamadı.

Kullanılacak çok ifade var ancak bu ifadeleri kullanmaya terbiyem el vermiyor. Daha önce de söyledim, siyasi sapık dedim.

Aile Bakanımız benim dava arkadaşımdır. İnancı noktasında bir değerlendirme yapmaya bu zatın ilmi el vermez. Bir kasetle geldiği makam var, o kaset olayı olmasa o makama da gelemezdi.

Sayın Baykal'ın yanından çıktıktan sonra 'adaylık düşünmüyorum' diyen kişi aday olmuştu. Bunda yalan, dolan her türlü şey var. Akşam başka sabah başka bir tip. Allah bu tiplerden korusun.

CHP'ye gönül vermiş hanım kardeşlerimin Türkiye'de kadınlara karşı yapılmış bu hakareti aslında çok farklı değerlendirmeleri gerekirdi. Bunu değerlendiremedikleri için de ayrıca üzgün olduğumu söylemek isterim.

VATANDAŞLIKTAN ÇIKARMA MESELESİ

Vatansızlık veya başka türlü vatandaşlık arıyorlar, bunları oraya sevk etmek lazım. Türk vatanına ihanet Türk vatandaşlığında olamaz. Bunlar ihanet içindeler, bu ihanet içinde olanların da bir Türkiye vatandaşlığı vasfını taşımasını doğru bulmuyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.