Lisede futbol maçı kanlı bitti

Lisede futbol maçı kanlı bitti
Adana'da 15 yaşındaki C.G., okul bahçesinde futbol oynarken tartıştığı 17 yaşındaki Y.G.'yi göğsünden bıçakladı.

Ağır yaralanan Y.G. hastaneye kaldırılırken, okulda devam eden kavgaya polis biber gazı sıkarak müdahale etti. Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Akkapı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi'nde sabah saatlerinde iki farklı sınıftan öğrenciler kendi arasında futbol maçı yapmaya başladı. Maç sırasında birbirlerine sert davrandığı ileri sürülen C.G. ile Y.D. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine 9'uncu sınıf öğrencisi C.G., 11'inci sınıfta okuyan Y.G.'yi sınıfında bıçakladı. Sol göğsüne aldığı tek bıçak darbesi ile ağır yalanan Y.G., özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. C.G. pencereden atlayıp okuldan kaçtı. Bu sırada yaralanan öğrencinin arkadaşları ile diğer grup arasında çıkan kavgada okulda arbedeye dönüştü.

ÖĞRENCİLER POLİSE TAŞ ATTI

Akkapı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi'ne çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Polisin 'dağılın' uyarısında bulunduğu öğrenciler, ekipleri taş yağmuruna tuttu.

Polis, biber gazı sıkarak taşkınlık yapan öğrencileri dağıttı.

KIZLAR BAYGINLIK GEÇİRDİ

Polisin müdahalesi üzerine kavgaya karışan öğrenciler okuldan çıkıp, Akkapı Mahallesi ara sokaklarına dağıldı. Sokakta karşılaşan bazı gruplar kendi aralarında kavga etti. Baygınlık geçiren bir kız öğrenciyi polisin durdurduğu otomobile taşıyan arkadaşları hastaneye götürdü. Polisin sokaktaki müdahalesinin ardından kavgacı öğrenciler kaçtı.

Polis, arkadaşını bıçakladıktan sonra kaçan zanlı C.G.'yi yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.