Galatasaray'dan taraftara ulaşım uyarısı

Galatasaray'dan taraftara ulaşım uyarısı
Galatasaray Kulübü, Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe ile oynayacak derbi maçları öncesi taraftarlara ulaşım konusunda uyarılarda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden taraftarlara yapılan ulaşım konusundaki uyarılarda şu ifadelere yer verildi:

"Türk Telekom Arena'da 9 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 17.00’de oynanacak Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ile 13 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 19.30’da oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan önlemler çerçevesinde;

- Her iki maçta da Seyrantepe Metro İstasyonu, emniyet tedbirleri çerçevesinde kapalı olacaktır. Taraftarlarımız bir önceki istasyon olan Sanayi Mahallesi’nde inip İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği otobüslerle Seyrantepe Metro İstasyonu’na ulaşabilecektir. Metro istasyonu ile stadımız arasındaki yaya geçiş tüneli ise açık olacaktır.

- Türk Telekom Arena'da yapılacak futbol karşılaşmalarında, aşağıdaki haritada belirtilen 1 ve 2 numaralı noktalarda, Seyrantepe Metro Kavşağı-Ayazağa istikametine inen köprü giriş ve çıkışları maçın başlama saatinden 4 saat önce araç trafiğine kapatılacaktır.

- 3 ve 4 numaralı noktalarda, TEM kuzey yan yoldan Ankara yönüne ve bölgede bulunan kat otoparkına dönüşler de maçın başlamasından 4 saat önce araç trafiğine kapatılacaktır.

- 5 ve 6 numaralı noktalarda ise stada inen yan yol, maç başlamadan 2 saat öncesi ile maç bitiminden 1 saat sonrasına kadar trafiğe kapalı olacaktır. Otopark kartı olanlar, kontrol noktalarında kartlarını göstermek suretiyle stat otoparkına giriş yapabilecektir.

Araçla ulaşım konusunda yukarıda yer alan ve İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından getirilen sınırlamalar, bu hafta sonu oynanacak Galatasaray - Çaykur Rizespor maçından itibaren başlayarak, aksi yönde bir düzenleme yapılmadıkça sezon sonuna kadar geçerli olacaktır. Seyrantepe Metro İstasyonu’nun açık olup olmama durumu ise derbi müsabakasından sonra oynanacak maçlar öncesinde ayrıca değerlendirilerek alınacak karar taraftarlarımız ve kamuoyuyla paylaşılacaktır." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.