TBF'de ertelenen maçların tarihini açıkladı

TBF'de ertelenen maçların tarihini açıkladı
Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank'ın Avrupa kupası maçları nedeniyle ligde ertelenen müsabakalarının, 9 Mayıs'ta oynanacağı duyuruldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), THY Avrupa Ligi'nde play-off etabına kalan Fenerbahçe ile ULEB Avrupa Kupası'nda finale yükselen Galatasaray Odeabank'ın ligde ertelenen maçlarının 9 Mayıs'ta oynanacağını açıkladı. 

TBF'den yapılan açıklamada, Spor Toto Basketbol Ligi'nin 26. haftasındaki Trabzonspor Medical Park-Fenerbahçe ve 27. haftasındaki Galatasaray Odeabank-Pınar Karşıyaka karşılaşmalarının ertelenmesiyle ilgili olarak bilgilendirmede bulunuldu.

Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi play-off müsabakaları nedeniyle Spor Toto Basketbol Ligi'nin 26. haftasında Trabzonspor Medical Park ile oynayacağı müsabakanın ileri bir tarihe ertelendiğinin kamuoyuna daha önce duyurulduğu aktarılırken, şu ifadelere yer verildi:

"Bu defa Galatasaray Odeabank takımımız, ULEB Avrupa Kupası final maçları programı nedeniyle Spor Toto Basketbol Ligi'nin 27. haftasındaki Pınar Karşıyaka müsabakasının ertelenmesi talebi ile federasyonumuza başvuruda bulunmuştur. Kulüplerimizin Avrupa kupalarındaki başarılarına destek olabilmek amacıyla anılan müsabakalar, ilgili lig takviminin yoğunluğu dikkate alınarak, 30. hafta müsabakalarının bitimini takiben, 9 Mayıs Pazartesi günü oynatılacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.