Şehrin en işlek bölgesinde korku dolu anlar

Şehrin en işlek bölgesinde korku dolu anlar
Malatya’da dün akşam Hacı Abdi Mahallesi’nde yaşanan silahlı kavganın ardından, bugün şehrin en işlek bölgesinde de silahlar konuştu. Pompalı tüfeklerin ateşlendiği kavgada şans eseri kimse yaralanmadı.

Malatya’da cumartesi akşamı Hacı Abdi Mahallesi, Hasanbey Caddesi'nde yaşanan kavgada bir kişi silahla vurularak yaralanmıştı. Silahlı kavganın ardından bugün de Hamidiye Mahallesi, Emirler Sokak'ta yine silahlar konuştu. İddiaya göre, dün yaşanan kavganın devamı olarak 2 kişi bugün sokak üzerinde bir araca saldırdı. Pompalı tüfekle ateş açan zanlılar hızla olay yerinden kaçarken, otomobilin arka camı ve tekerine saçmalar isabet etti.

Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirilirken, olayın yaşandığı yer güvenlik çemberine alındı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçan iki zanlıyı Milli Egemenlik Caddesi üzerinde kısa sürede yakalarken, olayda kullanılan 2 pompalı tüfekte bir resmi kurumun bahçesinde ele geçirildi.
Olay yeri incelemelerinin ardından M.Ç. ve soyadı öğrenilemeyen R. isimli 2 şüpheli gözaltına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.