Motorcular bu kez şehitler için sürdü

Motorcular bu kez şehitler için sürdü
Silivri Motorcular Kulübü, Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sarıtaş ile diğer şehitleri anmak için konvoy oluşturdu.

Silivri Motorcular Kulübü, Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Emre Sarıtaş ile yaşamını yitiren diğer güvenlik güçlerini anmak için kortej oluşturarak, ilçede tur attı.

Silivri Stadyumu'nun önünde toplanan motorcular, konvoy halinde şehit Sarıtaş'ın kabrini ziyaret etti. Burada Sarıtaş’ın kabrine çiçek bırakılarak, dua edildi.

Motorcular, ilçede bulunan Sarıtaş'ın ailesinin yaşadığı eve ziyarette bulundu. Ardından Silivri Sahili Atatürk Anıtı önünde Silivrili vatandaşlarla bir araya gelen motorcular, burada saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı'nı okudu.

Silivri Motorcular Kulüp Başkanı Murat Gümüşkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir şehit haberinin de Silivri'ye düştüğünü anımsattı. Gümüşkaya, şehit Sarıtaş'ı unutturmamak adına burada toplandıklarını ifade ederek, "Şehidimizi defnedeli tam bir hafta oldu. Mezarı başında dualarımızı okuyup saygı duruşunda bulunduk." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.