Şehidin kanser hastası annesi yaşamını yitirdi

Şehidin kanser hastası annesi yaşamını yitirdi
MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde yaklaşık 7 ay önce terör operasyonlarında şehit olan polis memuru Sezgin Uludağ'ın pankreas kanseri annesi 68 yaşındaki Selver Uludağ, yaşamını yitirdi.

Geçen yıl eylül ayında Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin zırhlı polis aracına yönelik düzenlediği bombalı saldırıda 3 yıllık polis memuru Sezgin Uludağ şehit oldu. O gün oğlunun şehadet haberini alan pankreas kanseri anne Selver Uludağ, büyük acı yaşadı. Bir süre önce ameliyat olan Selver Uludağ, oğlunun evine getirilen cenazesini sağlık görevlileri eşliğinde karşılarken, cenaze törenini de sedyede oturarak takip etti.

Oğlunun ölümünün üzerinden yaklaşık 7 ay geçen Selver Uludağ, dün rahatsızlandı. Hastaneye götürülen şehit annesi, bugün yaşamını yitirdi. Kısa süre içinde hem oğlunu hem de eşini kaybeden Mehmet Uludağ, acı haberi DHA muhabirine şöyle anlattı:

"Eşim 2015 yılında rahatsızlanmıştı. Oğlum şehit olmadan önce izin alarak Isparta'ya gelmişti. Annesini ameliyat ettirdikten sonra görevine tekrar dönmüştü. Daha sonra da oğlum şehit olmuştu. Sonra tekrar rahatsızlanarak hastaneye kaldırdık. 2 ay sonra bir ameliyat daha geçirdi. Tekrar hastaneden çıkardık, evde ben bakıyordum. Dün gece tekrar rahatsızlandı ve Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürdük. Bugün ise vefat etti."

Selver Uludağ'ın cenazesinin yarın öğle vakti Mimar Sinan Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.