İşte Guardiola’nın hedefindeki Türk futbolcu

İşte Guardiola’nın hedefindeki Türk futbolcu
Gelecek sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin başına geçecek olan Teknik Direktör Pep Guardiola, daha takımın başına geçmeden transfer listesini hazırlamaya başladı.

Gelecek sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin başına geçecek olan Teknik Direktör Pep Guardiola, daha takımın başına geçmeden transfer listesini hazırlamaya başladı. Listenin başında ise Türk kökenli Alman futbolcu İlkay Gündoğan yer alıyor.

DORTMUND, 45 MİLYON DOLAR İSTİYOR

Başarılı futbolcu Yaya Toure'nin sezon sonunda İngiliz takımı'ndan ayrılacağının açıklanması üzerine, Manchester City gözünü İlkay Gündoğan'a dikti. İngiliz basını'nda yer alan haberlere göre City, Borussia Dortmund'ta oynayan 25 yaşındaki genç futbolcu için 35 milyon dolar teklif etti. Manchester City'nin bu teklifine sıcak bakmayan Alman takımı, Gündoğan için 45 milyon dolar istiyor.

CITY, AMCA GÜNDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

İngiliz takımının sportif direktörü Txiki Begiristain, İlkay Gündoğan'ın menajeri olan amcası ile görüştüğü ve vergiler hariç 6 milyon dolar teklif ettiği öne sürüldü. 2017 Haziran ayında sözleşmesi biten Türk asıllı Alman futbolcu'nun teklife sıcak baktığı da ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.