Kral'ın uçağındaki ilginç detay

Kral'ın uçağındaki ilginç detay
Resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, havalimanında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından karşılandı. Kral Selman'ın uçağındaki detay ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti kapsamında resmi ziyaret için Türkiye'ye geldi. Kral Selman, uçağından yürüyen merdivenlerle alana inerken, uçağın burnundaki yazı ise dikkat çekti.

Kral Selman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine icabetle ve resmi ziyaret kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi. Suudi Arabistan Kralı Selman, havaalanında askeri tören kıtasıyla karşılandı.

YÜRÜYEN MERDİVENLE İNDİ

Kral Selman'ın özel uçağından yürüyen merdivenle inmesi dikkat çekti. Yürüyen merdivenden inen Kral Selman bu kez de hareketli bir platform aracılığı ile Erdoğan’ın yanına indi. Suudi Arabistan Kralı Selman'ın yürüyen merdivenlerden indikten sonra bastonunu kendisine eşlik eden görevlilerine teslim ettiği görüldü. Tören kıtası çıkışında Selman'a bastonu tekrar verildi. Karşılama sırasında Kral Selman'a Suudi Arabistan yerel kıyafetli bir erkek çocukla gelinlikli bir kız çocuğu çiçek verdi.

KRAL SELMAN'IN UÇAĞINDA DİKKAT ÇEKEN DETAY

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'i Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıladı. Kral'ın uçağındaki yazı dikkatlerden kaçmadı. Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz bugün Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kral Selman'ı havaalanında karşıladı. Suudi Arabistan Kralı Selman'ın uçağındaki detay dikkatlerden kaçmadı. Uçağın burnunda "God Bless You" (Allah seni korusun) yazısı dikkat çekti.

4489jpg.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.