Derbide Semih Kaya sürprizi

Derbide Semih Kaya sürprizi
Riekerink G.Saray tribünlerini çileden çıkartan Semih Kaya’yı yarın akşam derbide sağ bekte oynatacak.

Eskişehir’de dört gollü mağlubiyetin faturasını Linnes’e kesen, sakatlığı geçen Sabri’yi hazır bulmayan Riekerink, defans göbeğinde yaptığı hatalarla G.Saray tribünlerini çileden çıkartan Semih Kaya’yı yarın akşam derbide sağ bekte oynatacak.

Çaykur Rizespor maçında sağ bekte Koray Günter'e görev vererek büyük şaşkınlık yaratan Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü Riekerink, yarın Fenerbahçe derbisinde de bu mevkide çok tartışma yaratacak bir isme görev vermeyi planlıyor: Semih Kaya. Defans göbeğinde Chedjou sakat olduğu için Denayer ve Hakan Balta'yı oynatacak olan Riekerink, Lionel Carole cezalı olduğu için sol bekte de formayı Olcan Adın'a verecek. Eskişehirspor'dan yenen 4 golün faturasını Martin Linnes'e kesen Hollandalı teknik adam, Çaykur Rize maçında da stoper Koray Günter'den sağ bek yaratmıştı. Riekerink'in Sabri Sarıoğlu'nu sakatlığını atlatmış olmasına rağmen maç eksiği nedeniyle derbide düşünmediği ve dün taktik idmanda sağ beke, stoperde yaptığı hatalarla taraftarın güvenini kaybeden Semih Kaya'yı çektiği öğrenildi.

WES&SELÇUK HAZIR

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray , derbi hazırlıklarını sakatlıkları düzelen Wesley Sneijder ve Selçuk İnan'ın katılımı ile sürdürdü. Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Aurelien Chedjou'nun ise Fenerbahçe karşısında forma giyme ihtimalinin çok düşük olduğu duyuruldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.