"Sözlerim yanlış anlaşıldı"

"Sözlerim yanlış anlaşıldı"
Beşiktaş Başkan Fikret Orman, Bursaspor karşılaşmasından sonra Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu için kullandığı ifadelerin yanlış yorumlandığını söyledi.

Hamzaoğlu’nun sevdiği bir isim olduğunu kaydeden Orman, “Hamza benim kardeşim. Gördüğüm yerde sarılır hal ve hatırını sorarım. Efendiliğine hayran olmamak mümkün mü? Fakat bize karşı oynadıkları maçta çok öfkeliydi. Hırsı, zekasının önüne geçmişti. Daha önceki birkaç maçta da Hamza hocayı yine böylesine sinirli görmüştüm. Onun tribüne gönderilmesine ben açıkçası üzüldüm. Ben o ifadeleri bu nedenle kullandım. Asla bize karşı niye böyle oynadılar diyemem. Tabii ki çıkıp bizi yenmek için oynayacaklar. Böyle bir şeyi düşünmem mümkün mü?” dedi.
 
Orman şöyle devam etti:

 
“Ben Beşiktaş’a başkan olduğum ilk günden itibaren başka takımlara kiralık gönderdiğimiz oyuncuların, Beşiktaş’a karşı oynamaları gerektiğini söyledim. Kendi oyuncumun bize karşı oynamasını isteyen ben, neden Hamza hoca ve Bursasporlu oyuncular için ‘bize karşı böyle oynuyorlar’ diyeyim?. Nasıl biz rakipleri yenmek için sahaya çıkıyorsak, rakipler de bizi yenmek için oynayacaklar."
 
(Skorer)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.