Emniyet şeridindeki araca otomobil çarptı: 5 yaralı

Emniyet şeridindeki araca otomobil çarptı: 5 yaralı
Düzce’de emniyet şeridinde bekleyen otomobile başka bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, Düzce’de Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, benzin istasyonu girişinde emniyet şeridinde 4’lülerini yakarak bekleyen R.M.’nin kullandığı 81 BM 794 plakalı otomobile, Düzce istikametinden Kalıcı konutlar tarafına gitmekte olan N.B.’nin kullandığı 81 BB 973 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle R.M.’nin kullandığı otomobil yol kenarına savrulurken, N.B.’nin kullandığı otomobilde refüje fırladı.

Kazada 81 BM 974 plakalı otomobilde bulunan sürücü R.M ile 81 BB 973 plakalı otomobilde bulunan sürücü N.B. ile Z.B., S.B. ve ismi öğrenilemeyen bir çocuk yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen Düzce Belediyesi itfaiye ekipleri LPG’li olan otomobillerin gaz aksamlarını keserken, 112 ekipleri de yaralılara ilk müdahalelerini yaparak ambulanslarla Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi’ne kaldırdı.

Kazayı gören bir vatandaş, “Kazaya neden olan otomobil emniyet şeridinde bekleyen otomobile hızlı şekilde çarptı. Çarpışma ile birlikte bir otomobil yol kenarına diğer otomobilde yol ortasındaki refüjlere fırladı” dedi.
Kaza nedeniyle Kalıcı Konutlar bağlantı yolunda trafik tek şeritten verildi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası kısa süre içinde yol yeniden 3 şeritten verilmeye başlandı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Kaza anı ise benzin istasyonunun güvenlik kamerası tarafından an ve an kaydedildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.