İstanbul trafiğine derbi ayarı

İstanbul trafiğine derbi ayarı
Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi nedeniyle alınan geniş güvenlik önlemleri kapsamında, Arena yakınındaki bazı ana yollar maçtan saatler önce trafik çekicisiyle kapatıldı.

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, bugün saat 19.30'da Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için geniş güvenlik önlemleri aldı. Tedbirler kapsamında Arena yakınındaki bazı ana yollar maçtan saatler önce trafik çekicisiyle trafiğe kapatıldı. Bu kapsamda Seyrantepe Metro Kavşağı-Ayazağa istikametine inen köprü giriş ve çıkışları maçın başlama saatinden 4 saat önce araç trafiğine kapatıldı. TEM Kuzey yan yoldan Ankara yönüne ve bölgede bulunan kat otoparkına dönüşler de maçın başlamasından 4 saat önce araç trafiğine kapatıldı. Ayrıca stada inen yan yol, maç başlamadan 2 saat öncesi ile maç bitiminden 1 saat sonrasına kadar trafiğe kapatılacak.

Öte yandan, stat girişine gelen araçlı taraftarlar alt girişe yönlendirilirken, yaya gelen taraftarlar güvenlik önlemleri arasında stada giriş yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.