Aydın Ünal'dan şok Bahçeli ve MHP iddiası

Aydın Ünal'dan şok Bahçeli ve MHP iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı iken, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den aday olan, milletvekii seçilen Ünal, koltuğu sallanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye destek çıktı ve Bahçeli giderse MHP'nin PKK ile aynı hizada buluşacağını iddia etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal Yeni Şafak'taki yazısında, delegelerin imzası ve mahkemeden çıkan kurultay kararıyla koltuğu sallann Devlet Bahçeli'nin MHP'nin başından gitmesi halinde MHP'nin PKK ile aynı hizada buluşacağını ileri sürdü.

Aydın Ünal aynen şöyle yazdı:

"Bir MHP-PKK ittifakı bal gibi de mümkün. Medya ve mahkemeler zaten alt yapıyı oluşturdular. Bu ittifakın önünde şimdilik tek engel, nihayet oyunu gören ve cesaretle oyunu bozmaya çalışan Genel Başkan Devlet Bahçeli.

Eğer Devlet Bahçeli, MHP'nin liderliğinden böyle bir operasyonla giderse, imkansızın mümkün olduğunu, MHP ile PKK'nın aynı hizada buluştuğunu göreceğiz.

Şimdi diyeceksiniz ki, “senin de MHP'yi, Devlet Bahçeli'yi savunduğunu gördük”.

Hayır. Ben MHP ya da Devlet Bahçeli'yi savunmuyorum; dürüst, temiz, bağımsız ve vesayetsiz siyaseti savunuyorum. Zaten bunun için, asırlardır Elif gibi dimdik duran, ilkeli bir hareketin içinde, AK Parti'de siyaset yapıyorum.

Allah, hasmımı, rakibimi bile FETÖ'nün şerrinden korusun. Amin..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum