Şenol Güneş'ten Fenerbahçe uyarısı!

Şenol Güneş'ten Fenerbahçe uyarısı!
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı futbolculara Fenerbahçe ile ilgili uyarılarda bulundu.

Vodafone Arena’nın açılış maçında Bursaspor’u 3-2’lik skorla deviren Beşiktaş için ertelenen derbinin sonucu bir hayli önemliydi. Fenerbahçe, Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı ve hayati önem taşıyan 2 puan yitirdi. Bu durum ister istemez sadece taraftarları ve camiayı değil, Siyah-Beyazlı futbolcuları da ateşledi. Teknik direktör Şenol Güneş ise oluşan şampiyonluk havasından takımı korumak adına öğrencileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

‘Kendimize bakalım’

Sadece kendi maçlarında alacakları sonuçların önemine dikkat çeken kurt hoca, “Bizim kalan maçları kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Başkalarının alacağı sonuçlara göre hareket edersek, kendimizi kandırmış oluruz. Medyada, kamuoyunda şampiyon olmuşuz gibi bir algı var. Henüz olmadık. Sadece avantaj bizde” dedi.

‘Tepetaklak devriliriz’

5 puanlık farka rağmen matematiksel olarak işin netleşmesi gerektiğine vurgu yapan Güneş, “Sezonu zirvede bitireceğimiz garantilenmeden havaya girmek ve işi bırakmak, tepetaplak aşağı devrilmek anlamına gelir. Sadece işimize odaklanıp aynı ciddiyet ile kalan 6 maçımıza çıkacağız” ifadelerini kullandı.    

(Fanatik) 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.