İki çocuk PTT soydu!

İki çocuk PTT soydu!
Adana'da yaşları 15 ve 16 olan 2 çocuk pompalı tüfekle PTT şubesindeki görevlileri etkisiz hale getirdikten sonra gerçekleştirdiği soygunun güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 8 Nisan Cuma günü sabah saatlerinde, Seyhan ilçesi, Dağlıoğlu Mahallesi'ndeki PTT Şubesi'ne gelen birinin elinde pompalı tüfek olan yüzü kapalı iki kişi, iki görevliyi etkisiz hale getirdi.
Şahıslar, kasadaki 8 bin lira parayı 1 dakikada alıp dışarı çıktı. Pompalı tüfekli soyguncular vatandaşların yaklaşmaması için havaya 4 el ateş edip hızla olay yerinden uzaklaştı. Giderken paranın bir kısmını da düşüren soyguncular, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Soyguncular kaçarken eldivenlerini, yüzlerini gizledikleri bezi de portakal bahçesine attı. Olaydan sonra görevlilerin polise bilgi vermesi üzerine çalışma başlatıldı. Polis güvenlik kamerası ve atılan eşyalardan alınan parmak izleri sonucunda olayı E.Ö. (15) ve V.D.'nin (16) gerçekleştirdiğini belirledi. Polis zanlıların evine baskın yaparak yakaladı. Yaşları küçük olduğu için zanlıların işlemini çocuk şube müdürlüğü yaptı. Adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

videogaleri.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.