AK Parti'de şok istifalar!

AK Parti'de şok istifalar!
Ak Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini bir yılı aşkın süredir sürdüren Fisun Kumbaracı, yazılı açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kumbaracı istifa gerekçesi olarak, teşkilatla anlaşmazlık yaşamasını gösterdi.

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, yaptığı yazılı açıklamayla görevinden istifa ettiğini açıkladı.

15 Şubat 2015 tarihinde AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı koltuğunu Şule Uygur’dan devralan Kumbaracı, yaptığı açıklamada, "AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’ndan teşkilatlardaki uyumsuzluk dolayısıyla istifa ediyor, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımıza istifamı sunuyorum. Görevde bulunduğumuz süre zarfında yüce Rabbim bizlere 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere ülkemiz için dönüm noktası sayılabilecek iki önemli genel seçimde davamız için hizmet etmeyi nasip etti. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın meşalesini yaktığı, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun büyük bir ivmeyle büyüttüğü davamıza inancımız ve hizmetimiz; bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ilk günkü aşkla devam edecektir. Çünkü bu kutlu dava; koltuk sevdası ile sınırlanabilecek bir dava değildir. Bu dava; ülkemizde olduğu kadar tüm İslam coğrafyasında da bütün umudunu devletimize ve partimize bağlayan mazlumların davasıdır. Bu süre zarfında bizlere inanan ve desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız Lütfiye Selva Çam’a, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İlçe Kadın Kolları Başkanlarıma ve değerli yönetim kurulu üyelerine, çok değerli il kadın kolları yönetim kurulu üyelerime, sevgili AK Kadınlarıma teşekkür ediyor, görev yaptığım süre içerisinde istemeden kalbini kırdığım veya ihmal ettiğim bir teşkilat mensubum var ise onlardan haklarını helal etmelerini istiyorum. Bu vesileyle davamıza hizmette yarışı esas alan kadın kollarımızın bundan sonraki dönemde de bayrağımızı daha da yukarıya taşıyacaklarına inancımın tam olduğunu belirtmek istiyor, Başbakanımızın da ifade ettiği gibi AK Partiyi anlamak isteyenler, başarımızın sırrını merak edenler AK Kadınlara baksınlar diyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.