Ali Ağaoğlu artık Türkiye'de iş yapmayacakmış!

Ali Ağaoğlu artık Türkiye'de iş yapmayacakmış!
Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, almış olduğu şok kararla Türkiye'de artık iş yapmayacağını açıkladı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, devam eden projelerini bitirdikten sonra Türkiye’de iş yapmayacağını açıkladı. Bekleyen projeler arasında neredeyse hiçbir işinin yürümediğini anlatan Ağaoğlu, “Ellerinde bir işadamı listesi var, bunların işleri yürümeyecek diye dolaşıyorlar. Devam eden birkaç projemiz var onları da bitirip yurtdışına gideceğiz” diye konuştu. 

"380 MİLYON TL"

Devletten 380 milyon liralık KDV alacağı bulunduğunu vurgulayan Ali Ağaoğlu, “380 milyon TL param yıllardır devlette duruyor. 380 milyon TL ne demek. Cirosu 380 milyon TL’yi bulmayan büyük şirketler var” dedi. KDV alacağını alamamış olmasının nedeni olarak da yine ‘bürokrasi’yi gösteren Ağaoğlu “Ticaretten anlamayan, hayatında bir yumurta satmamış, bir tane eleman çalıştırmamış insanlar ülkenin kaderini belirliyor.

Rahmetli Özel'ın da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da başarısının sırrı eski tüccar olmalarından geçiyor. Ticareti bilmeyen insanlar, ticaret yapanların da önünü tıkıyor” şeklinde konuştu. Ağaoğlu’nun halen devam eden 4 projesi bulunuyor. Tüm projeler 2018’e kadar bitecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.