Orman'ın gündeme oturan sözlerine cevap verdi!

Orman'ın gündeme oturan sözlerine cevap verdi!
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımdaki futbolcuların geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımının antrenmanı öncesi Özlüce Tesisleri'nde saha kenarında gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile herkesin keyif aldığı bir maç oynadıklarını belirtti.

Futbolcuların bu maçtaki performansından memnun kaldığını ifade eden Hamzaoğlu, "Bizim amacımız iyi mücadele ortaya koymak. Kazansaydık ya da en azından beraberlikle ayrılsaydık iyi olacaktı. Bir şey kaybetmiş değiliz. Toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp, Avrupa'ya gitmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Hamzaoğlu, hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Akhisar Belediyespormaçını kazanarak, hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini kaydetti.

"Kim hak ediyorsa o kazansın, bizim derdimiz bu"

Beşiktaş maçında hakem tarafından tribüne gönderilmesinin anımsatılması üzerine Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Ben sonuca endeksli itirazlar yapmıyorum. Sivok'un 4 kafa topunda 4 faul çalındı. En son tehlikeli bir pozisyonda Sivok'a Delgado faul yaparak topu aldı ve buna faul verilmedi. Formaları değiştirin, pozisyonları ayrı ayrı değerlendirin çok tersi kararlar çıkar. Benim hakemlere kızma sebebim bu. Ne görüyorsanız gerçekten objektif olarak bunu çalın. Bundan çekinmemeleri lazım. İlk dakikadaki isyanımda da herkes gördü. Sivok topu uzaklaştırmaya çalışırken Gomez'in ayağından top taça çıktı, taç öbür tarafa veriliyor. Hiçbir hakeme karşı ön yargım yok. Bunları da yapmasınlar. Gördüklerini çalsınlar. Yoksa Beşiktaş'ın olmayan penaltıyla maç kazanmaya ihtiyacı yok. Onlar bizi yenebilir, biz de onları yenebiliriz. Kim hak ediyorsa o kazansın, bizim derdimiz bu."

"Art niyet aramıyorum"

Hamzaoğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın maç sonrası, "Hamza hoca enteresan derecede istekliydi" demecinde herhangi bir art niyet aramadığını dile getirdi.

Fikret Orman'ı çok sevdiğini aktaran Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Beni o şekilde gördüğüne üzüldüğünü düşünüyorum. 'Keşke bu şekilde yapmasaydı hoca' diye düşünmüştür. Maçtan sonra söylediklerinin arkasında birçok şey de aranabilir kötü niyetli düşünecek olursak ama çok şükür bizi de Fikret Orman'ı da herkes tanıyor. Kendisi daha sonra açıklama yaptı herhalde. Ben mümkün olduğunca telefonlarımı açmadım, yorum yapmadım. Herkes kazanmak istiyor. Tarihe geçecek bir gün. Kazanmak istiyorlar ve biz de saldırıyoruz. Belki maçı 3-3'e getirebiliriz. Onun endişesi var. Bunlarla söylenmiş sözler ve çok normal karşılıyorum. Art niyet aramıyorum."

"Mutlaka aramızdan ayrılacak oyuncular olacaktır"

Hamza Hamzaoğlu, sezon sonu kadrodan ayrılacak bazı futbolcuların olacağını belirtti.

Hamzaoğlu, son maçtan sonra aralarından ayrılacak oyuncuların kararını vereceklerini vurgulayarak, "Keşke sezon sonuna kadar en iyi şekilde maçlarımızı oynayıp, aynı kadroyla devam edebilsek. Mümkün olduğunca oyuncularımızın kapasitesini artırmak istiyoruz. Hepsinden maksimum verim almak istiyoruz. Keşke onların hepsinden önümüzdeki yıl da faydalanabilsek ama mutlaka aramızdan ayrılacak oyuncular olacaktır. Ona da son maçtan sonra karar vereceğiz." diye konuştu.

Serdar Aziz'in durumu

Serdar Aziz'in sakatlığıyla ilgili bir soruya ise Hamzaoğlu, "Maça kadar bakacağız. Dzsudzsak'ın antrenman eksiği vardı o yüzden düşünmemiştik. Hepsi şu anda sağlıklı." yanıtını verdi.

Tom de Sutter'e eski kulübü talip

Hamzaoğlu, Tom de Sutter'e eski kulübü Club Brugge'un talip olduğu yönündeki iddiaların anımsatılması üzerine, "Bizim bilgimiz var da sizin nasıl var onu merak ediyorum. Bazı oyuncularımızın menajerleriyle görüşmelerimiz olacak. Bu çok doğaldır. De Sutter ile ilgili de görüşmeler var, gerekli şeyler yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.