'G.Saray'ı Beşiktaş karşısında göreceğiz!'

'G.Saray'ı Beşiktaş karşısında göreceğiz!'
Fenerbahçe'nin basın sözcüsü ve genel sekreteri Mahmut Uslu, şampiyonluk umutlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk yarışı hakkında konuşan Uslu, lider Beşiktaş’ın zorlu maçları olduğunu söyledi.

Uslu, “Mustafa Denizli ile şampiyon olduğumuz sezon 5 puan ilerideydik. 2 haftada 1 puan geri düştük. Neredeyse şampiyon olamıyorduk. Şimdi de aynısı gerçekleşebilir. Biz böyle çok sezonlar gördük, yaşadık. Neden olmasın”ifadelerini kullandı.

Uslu şöyle devam etti: “Beşiktaş bu hafta Sivas’la oynuyor. Kolay mı geçecek? Avrupa’yı zorlayan Akhisar ile oynayacaklar. O maç da çok çetin geçecek. Ondan sonra G.Saray’ı da göreceğiz Beşiktaş’a karşı. Bizi yenen, onları kupadan eleyen Konya ile de maçları var. 5 puan fark hiç önemli değil. Biz yine şampiyon oluruz. Yeter ki maçlarımızı kazanalım.”

"0-0'LARLA OLMAZ TABİİ Kİ"

F.Bahçe’yi de eleştiren Mahmut Uslu, “Ama 0-0’larla şampiyon olamayız tabii ki. Pozisyonlara giriyoruz, gol atamıyoruz. Bu kadar gol kaçarsa kim ne yapacak? Bu sorunu aşmamız lazım. G.Saray maçı ilk 10 dakikada 3-0 olurdu” dedi.

Uslu, “Hakemleri de unutmayalım. G.Saray maçında Muslera’nın hareketi kırmızı. Podolski’nin yaptıklarını herkes gördü. Sneijder tekme atıyor, herkes seyrediyor. Hakemlerin yaptığı ayıp” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum