Bu araçtan sağ çıktılar

Bu araçtan sağ çıktılar
Samsun’un Bafra ilçesinde meydana gelen kazada otomobil ikiye ayrıldı. İkiye ayrılan araçta bulunan 4 kadın kazayı burunları bile kanamadan atlattılar. Olay yerine gelen ambulanslar ise geri döndü.

Edinilen bilgiye göre kaza, Samsun-Sinop Karayolu’nda meydana geldi. Samsun İstikametinden Sinop istikametine seyir halinde olan İsmail Ç. idaresindeki 49 AZ 616 otomobil Bafra’ya 4 kilometre mesafede Lengelli Kavşağından Bafra yönüne dönüş yapan Safiye Ş. idaresinde ki 55 NM 434 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Safiye Ş.’nin kullandığı araç ikiye ayrıldı. Kaza sonrası sürücü Safiye Ş. ve otomobilde bulunan 3 kadın aracın koltuklarında oturdukları şekilde kaldı. Kadınlar burunları dahi kanamadan otomobilden çıktılar. Diğer aracın sürücüsü de kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine gelen ambulanslar ise geri döndü.

NE OLDUĞUNU ANLAYAMADILAR

Araçtan inen kadınlar, ne olduğunu anlamadıklarını, bir anda otomobilin önünün gittiğini ve kendilerini yerde oturur vaziyette hissettiklerini söylediler. Otomobil sürücüsünün yakınları önce ikiye ayrılan otomobili görünce feryat ettiler daha sonra kazada kimsenin yara almadan kurtulduğunu öğrenince, "Cana geleceğine mala gelsin. Araba önemli değil çok şükür kimseye bir şey olmadı" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.