Dilmen'den Pereira'ya şok sözler!

Dilmen'den Pereira'ya şok sözler!
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Fenerbahçe-Mersin İdman Yurdu maçının ardından, NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen, Fenerbahçe'nin kazanarak, Akhisar-Beşiktaş maçını beklemeye başladığını belirtirken, Van Persie'nin, hocasını bir gün kızıp, diğer gün sarılmasına anlam veremediğini vurguladı. Dilmen, son olarak, şampiyonluk için hafta sonu oynananacak maçların kritik olduğunu dile getirdi. 

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

Fenerbahçe golü yiyerek başına iş aldı. Van Persie, Nani, Mehmet Topal ve Gökhan bugün etkisiz gününde. Josef de Souza bugün biraz hareketli. Ama Fenerbahçe bugün mutlaka kazanması gereken maçta bu kadar defansif bir takımla oynamamalı. 11'ler geldiği zaman Topal ve Souza'yı bir arada gördüğün zaman 'Eyvah' diyorsun. Bu tarz maçlardı 2-3 farkla kazanman lazım. 

Maçın mutlak favorisi Fenerbahçe'ydi. Maçtan önce Ümit Özat, lise 3'te okuyan bir çocuğu oynatacağını söylemişti. Mersin ligi kafada bitirmiş. 3 tane de ilk 11 oyuncusu yok. Korner olmasa, pozisyonları bile yoktu.

'TARAFTAR BÖLÜNMÜŞ'

Van Persie de, Fernandao da gol atsa, taraftar mutsuz. Elindeki Galatasaray maçını kazanamadı. Beşiktaş'ın durumu, psikolojik bir bozukluk yaratıyor. Taraftar aslında, 6-7 yılda biraz bölündü. Bir dönem işin içine siyaset girdi. Bu tribünlerin tepkileri, sonuca göre değişmeye başladı. Bir grup yönetimini destekliyor, diğeri protesto ediyor. Maçla ilgili söyleyecek bir şey yok. 5 gol olmasına karşın keyifsiz bir maçtı.

Fenerbahçe kazanarak işini yaptı ve beklemeye geçti. Şimdi cumartesi günü Beşiktaş'ın Akhisar'la oynayacağı maçı bekleyecek. 

'BU LİGİ YUNAN LİGİ ZANNETTİ'

Pereira muhtemelen, geçen hafta atamadıklarımızı bu hafta attık diyecek. Hatta belki bu hafta daha fazla pozisyon bulduk diyecek. Bu ligi Yunan ligi zannetti. Bu ligde sert maçlar var. 

Fenerbahçe'de oyuncular şampiyonluk yarışından uzaklaştığını biliyorlar ama belki Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'a puan kaybedeceğini düşünüyor olabilirler. Akhisar-Beşiktaş maçının sonucuna göre iş şekillenir. Taraftar takımı koptu görüyor.

'BİR GÜN İTMELER, BİR GÜN ÖPMELER!'

Takımda oyuncular bir gün birbirlerini itiyor, bugün öpüyor. Bunu anlamadım. Pereira ile Van Persie'nin bugün sarılmasının altında bir mesaj var. Ama taraftar o anı yuhaladı.

Gökhan Gönül'ün demeçleri doğru değildi. Kendisinin iyi oynadığını biliyordu. Paralarımız yatıyor diyerek, çok para alan oyuncuları hedef gösterdi.  (Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.