Van Persie'ye büyük tepki!

Van Persie'ye büyük tepki!
Süper Lig'in 29. haftasında evinde Mersin İdmanyurdu'nu konuk eden Fenerbahçe'de taraftar şoku yaşanıyor. Sarı lacivertli taraftarlar maç boyunca takımı protesto etti.

Fenerbahçe'nin Mersin İdmanyurdu karşısında oynadığı mücadeleye taraftarlarının tepkisi damgasını vurdu.

Maç öncesinde ısınmak için sahaya çıkan sarı lacivertlilere tepki gösteren taraftarlar, ilk 11'deki futbolcuların isimleri anons edildiği sırada ıslıklı protestosunu sürdürdü.

Van Persie, Nani ve Josef De Souza tepkilerden nasibini alan oyuncular oldu.

Maç içerisinde sık sık 'Ersun Yanal' tezahüratları yapılırken, en büyük tepki Robin Van Persie'ye geldi.
Mücadelenin ilk 60 dakikalık bölümünde Van Persie'nin ayağına topun geldiği her an sarı lacivertli taraftarlar ıslıkladı. Küçük bir bölüm Hollandalı yıldıza destek verse de bu yeterli olmadı.

Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı atışında topun başına geçen Van Persie takımının 4. golünü kaydetti.

Hollandalı oyuncu gol sevincini yedek kulübesine koşarak teknik direktör Vitor Pereira ile birlikte yaşayınca Kadıköy'de kızılca kıyamet koptu. Van Persie - Vitor Pereira ikilisinin uzun süre sarılmasına tepki gösteren Fenerbahçe taraftarları bu ikiliyi uzun süre ıslıklarla protesto etti.

Diego'yu bütün stat ıslıkladı

Fenerbahçe'de 79. dakikada Diego, Nani'nin yerine oyuna girerken Fenerbahçeli taraftarlar Nani'ye ıslıklarla tepki gösterdi.

80. dakikada Diego ilk kez topla buluştuğu anda Fenerbahçeli taraftarlar bu kez Diego'yu ıslıklarla protesto etti. Karşılaşma boyunca Diego topla buluştuğu her pozisyonda ıslıklandı.

(Yeni Şafak)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.