Bahçeli Akşener'i küçültmeye çalışırken büyütüyor

Bahçeli Akşener'i küçültmeye çalışırken büyütüyor
MHP'de Devlet Bahçeli yönetiminin kurultay isteyen Meral Akşener'e yönelik traji komik saldırılarının bu ismi yıpratmak yerine daha da güçlendirdiği değerlendiriliyor.

Partide yönetim değişikliği isteyenlerin sayısının günden güne artması karşısında iyice hırçınlaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin en büyük rakibi Meral Akşener'e yönelik saldırıları "Kendisini komik, Akşener'i mağdur durumuna düşüyor. Akşener'i küçülkeyem derken büyültüyor" şeklinde yorumlanıyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partide yönetim değişikliği isteyenlerin sayısının günden güne artması karşısında iyice hırçınlaştı.

Düne kadar partiyi birlikte yönettiği dava arkadaşlarını kurultay istiyorlar diye hain ilan eden Bahçeli, koltuğuna en büyük rakip olarak ise Meral Akşener'i görüyor.

Dolayısıyla Bahçeli'nin hedefinde ağırlıklı olarak Meral Akşener var.

Bahçeli, milletvekili adayı yaptığı, Meclis'te göreve getirdiği Akşener için bugün ise "paralelci" algısı oluşturmaya çalışıyor.

Ancak Devlet Bahçeli'nin en büyük rakibi Meral Akşener'e yönelik saldırıları ülkücü camiada hayretler içerisinde izlenirken, "Kendisini komik, Akşener'i mağdur durumuna düşüyor. Akşener'i küçülkeyem derken büyültüyor" yorumlarına neden oluyor.

Bahçeli son olarak, Akşener hakkında soruşturma başlattı.

MHP Genel Merkezi, genel başkan adaylarından Meral Akşener'in Devlet Bahçeli'yle ilgili 'baş paralelci' sözleri için soruşturma başlattı.

Meral Akşener, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında Bahçeli'nin kendisi için "paralelci" imasında bulunduğunun hatırlatılması üzerine, Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP ile MHP'nin çatı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun 'Gülen cemaatinin projesi' olduğu iddialarını gündeme getirip şöyle demişti:

"MHP'nin Sayın İhsanoğlu'nun önerisi olduğunu biliyorum. Muhafazakar dediğimiz alanın temsilcisi olduğunu ve  Abdullah Gül'le yakınlığını biliyordum. İktidar tarafından da İTÖ başına getirdiğini biliyorum. Ben Sayın İhsanoğlu'nu tenzih ediyorum.  Ekmeleddin İhsanoğlu için de böyle demişlerdi. Şimdi de benim için diyorlar. O dönem sayın İhsanoğlu,  Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin adayıydı.  Ekmeleddin İhsanoğlu bir paralel proje ise, onun seçen baş paralel de Sayın Bahçeli oluyor."

Meral Akşener'in bu sözleri üzerine MHP yönetimi bir kez daha harekete geçti. Bahçeli'nin talimatıyla Akşener hakkında soruşturma başlatıldı. Bahçeli yönetiminin Akşener'i partiden ihraç etmeyi planladığı belirtiliyor.

Devlet Bahçeli yönetiminin, düne kadar birlikte çalıştığı "arkadaşlarını" bugün kurultay istiyorlar diye "paralelci", "hain" gibi ithamlarla etkisiz kılmaya çalışması başta ülkücü tabanda olmak üzere tüm kamuoyunda traji komik gelişmeler olarak değerlendiriliyor.

Bahçeli yönetiminin özellikle Meral Akşener'e yönelik tutumunun bu ismi yıpratmak yerine daha da güçlendirdiği gözleniyor.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum