Akşener'den şok açıklama!

Akşener'den şok açıklama!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan adayı Meral Akşener parti içinde yaşanan gerginliklerle ve gündeme dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Habertürk Tv’de Ece Üner’in sorularını cevaplayan Meral Akşener, zamanında Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ’paralel proje’ olduğunu söyleyenlerin şimdi de kendisine aynı suçlamayı yönelttiğini ifade ederek, “Seçim hükümetindeki bakanlık görevini kabul etmiş olsaydım acaba ’ajan, paralelci’ denilebilir miydi? O gün paralelci değildim, bugün mü paralelciyim. Bütün bu sözleri Türk milletinin ferasetine bırakıyorum” dedi.

KONGRE KARARI

Mahkemenin olağanüstü kurultay kararı verdiğini hatırlatan Akşener, “Şimdi asıl soru şu, kendi seçtikleri delegelerden neden korkuyorlar? Ben 1100 delegeyle görüştüm. Evet denen sayıyı söylesem uykuları kaçar” ifadelerini kullandı. MHP yönetiminin Yargıtay’a başvurmasını değerlendiren Meral Akşener, yapılan başvuruyu incelediğini, olağanüstü kongrenin daha önceki davalara bakıldığında iptal edilmesinin mümkün olmadığını öne sürdü.

Hükümetin hem iktidar hem muhalefet görevini yürüttüğünü, bu yüzden yorulduğunu savunan Akşener, "Artık biraz dinlenmeleri lazım" dedi.

"YÜZDE 25 OY ÇIKTI"

Aralık ayından beri seçim anketi yaptırdığını söyleyen Meral Akşener, genel başkan olması durumunda MHP’nin oylarının yüzde 25’e yükseldiğini gördüklerini iddia etti.

Akşener, kurultayın yapılmasına destek veren delege sayısının, "salt çoğunluğun çok çok çok üstünde" olduğunu da savundu. Meral Akşener, MHP’ye genel başkan olması durumunda her kesimden oy alacağını da ileri sürdü.

AKŞENER'DEN "PARALEL YAPI" AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkanı Adayı Meral Akşener, paralel devlet yapılanmasının varlığına inandığını ifade ederek, "Ben asla ve kata böyle bir yapılanmaya izin vermem" dedi.

Habertürk Tv’de Ece Üner’in sorularını yanıtlayan Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye sarf ettiği "baş paralelci’ ifadesinin arkasında olduğunu söyledi. Türkiye’de kutuplaştırıcı bir dil oluştuğunu, bu dilin insanları bıktırdığını söyleyen Akşener, "Türkiye’nin farklılığını enerjiye çevireceğiz" dedi.

HDP’YE NASIL BAKIYOR ?

HDP’ye bakış açısı sorulan Akşener, "Demokrasilerde seçmenin hür iradesiyle vermiş olduğu oyların oranını tartışamazsınız" dedi. Oy verenlerin HDP’den beklentilerinin boşa çıktığını ifade eden Meral Akşener, "HDP bizim için fludan ötedir. HDP’nin maalesef PKK’nın yanında saf tutması, karanlık renk haline dönmesine sebep olmuştur" diye konuştu.

PARALEL YAPIYA İNANIYOR MU ?

Paralel devlet yapılanmasına inanıp inanmadığı sorulan Akşener, "Paralel devlet yapılanması olduğuna inanıyorum, asla ve kata böyle bir yapılanmaya izin vermem" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.