Kendi kendini kovdu

Kendi kendini kovdu
Sürekli alınan başarısız sonuçlar sonrası Galatasaray'ın efsanevi golcüsü Hagi, sahibi de olduğu Viitorul Constanta Kulübü'nda teknik direktörlük görevini bıraktı.

Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en önemli oyuncuları arasında gösterilen ve sarı-kırmızılı ekibin dışında Real Madrid ve Barcelona gibi dev ekiplerin de formasını giyen Hagi, teknik adamlıktaki son denemesinde de başarısızlığa uğradı.

GÖREVİ BIRAKTI

Viitorul Constanta'nın başında Romanya 1. Ligi Şampiyonluk Play-off’unda çıktığı yedi maçta da galibiyet yüzü göremeyerek sıfır çeken Hagi, başarısızlıktaki payı üstlenerek görevi bıraktı.

Aynı zamanda sahibi olduğu kulübün iki yıldır teknik direktörlüğünü yapan Rumen çalıştırıcı,"Durumu analiz etmek istiyorum. Yazın hala bu kulüpte olup olmayacağımı da bilmiyorum. Tekrar teknik direktör olup olmayacağım konusunda bir şey diyemem"dedi.

Galatasaray'da iki farklı dönemde teknik direktör olarak görev alan Hagi Türkiye'de Bursaspor'u da çalıştırmış, Romanya Milli Takımı ve Steaua Bükreş gibi ekiplerin de başında yer almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.