HDP'li Birlik'in büyük ihaneti!

HDP'li Birlik'in büyük ihaneti!
HDP’li vekil Leyla Birlik’in resmi aracının şoförü PKK’nın dağ kadrosundan çıktı.

Serbest bırakılan teröristi Silopi’ye kaçırarak bir polisin şehit edilmesine neden olan HDP’li Birlik’in, makam şoförünün de PKK’nın dağ kadrosundan olduğu ortaya çıktı.

Dokunulmazlık zırhının arkasına sığınan HDP'li milletvekilleri skandal üstüne skandala imza atmaya devam ediyor. FETÖ'cü Şırnak hakiminin serbest bıraktığı terörist Ahmet U.'yu bizzat Silopi'ye kaçıran ve polis şehit etmesine neden olan HDP Milletvekili Leyla Birlik'in makam şoförlüğünü PKK terör örgütünün dağ kadrosundan A.E.'nin yaptığı ortaya çıktı. Şırnak Terörle Mücadele Ekiplerinin çalışması sonucu tespit edilen ve mahkeme tarafından arandığı ortaya çıkan A.E. yapılan operasyonla yakalandı. Terörist şoför yakalandığında Birlik ile aynı araçtaydı. Birlik dokunulmazlık zırhından faydalanıp terörist makam şoförünün gözaltına alınmasını engellemeye çalıştı. 

HER YERE RAHATLIKLA GİRİP ÇIKTI

Ancak hakkında mahkeme kararı olduğu için o terörist kurtulamadı. A.E. sorgulanmak üzere Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyet yetkilileri terörist makam şoförünün Birlik'in milletvekili imkanlarıyla her yere rahatlıkla girip çıktığını belirtti. Yapılan araştırmalarda A.E.'nin maaşını da Birlik'ten aldığı tespit edildi.  

Elinde şehit kanı var

HDP’li Leyla Birlik'in Silopi’ye kaçırdığı PKK'nın EYP uzmanı ‘Ferhat’ kod adlı terörist Ahmet U., 5 Nisan’da Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde güvenlik güçlerine ait zırhlı araca bombalı saldırı düzenlemişti. Ahmet U.'nun bizzat ateş açtığı saldırıda 4 polis yaralanırken Özel Harekat Polisi Yaşar Yavaş ise şehit olmuştu. 

Mazlum Doğan'ın sözlerini paylaştı

A.E.'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan yaptığı paylaşımlar ise oldukça dikkat çekici. A.E., HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder tarafından eklenen PKK'nın kurucu kadrosundan olan Mazlum Doğan'ın "Yemin ediyorum ki; bu karanlığın ortasında o ateş ben olacağım. Zulüm altındaki tüm halklar için kendimi meşale yapacağım. Ateş karanlıklardan korkmaz. Ben de korkmayacağım" şeklindeki sözlerini  paylaşmış.

Araç, Şırnak Belediyesi'nin

A.E.'nin atamasını ise PKK'nın bizzat yaptırdığı belirlendi. A.E.'nin bölgede rahat hareket edebilmesini sağlamak amacıyla yapılan atamanın arkasında iseKandil var. A.E. PKK'nın kırsal kadrosu içinde yer alıyordu. Soruşturmayı genişleten polis A.E.'nin kullandığı aracın Şırnak Belediyesi'ne ait olduğunu belirledi.

o6wtn_1461106763_3525.jpg

PKK paçavrasını profil resmi yaptı

Terörist A.E. Cemil Bayık'ın açıklamalarıyla PKK bayrağı altındaki fotoğrafı da  facebook'ta profil resmi  yapmış. 

Akşam

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.