Diego sabırları taşırdı!

Diego sabırları taşırdı!
Büyük umutlarla transfer edilen ve 10 numarayı taşıyan Diego Ribas, camianın güvenini kaybetti. Galatasaray maçından sonra sabrı taşan taraftarlar Brezilyalı futbolcuyu gözden çıkardı.

Fenerbahçe’de Diego Ribas’ın performansı büyük hayal kırıklığı yaratıyor. Geçen sezon başında Başkan Aziz Yıldırım’ın bizzat isteyerek transfer ettiği Diego’nun 2 sezonda hiçbir varlık gösterememesi sabırları taşırdı.

Camia için son derece anlamlı olan 10 numaralı formayı taşıyan Brezilyalı, beklentileri karşılayamadı. Geçen sezon önce İsmail Kartal ile problem yaşayan daha sonra kulübe ihtar bile çeken tecrübeli futbolcu, bu sezon başında her şeye sıfırdan başladığını belirtmişti. Ancak haftalar geçtikçe sahaya ağırlığını koyamayan hatta tam tersi geriye gittiği düşünülen 30 yaşındaki yıldız, artık yedek kulübesine çekildi.

Bardağı taşıran son damla ise Galatasaray derbisinde yaşandı. Şampiyonluk yarışını yakından etkileyen mücadelede boş kaleye gol atma şansı varken yapmayan, ardından camiada önemli bir yeri olan Gökhan Gönül ile sert bir tartışmaya tutuşan Diego’nun kredisi bitti.

Mersin İdmanyurdu maçında sıkıntısını net bir şekilde dile getiren tribünler, yıldız oyuncuya karşı tavır gösterdi. Ayrıca camia içinde de Diego’nun takıma yarardan fazla zarar verdiği düşüncesi öne çıktı.

Sosa örneği

Diego Ribas’a yöneltilen bir diğer eleştiri de Jose Sosa’nın durumu oldu. Arjantinli yıldızın özellikle bu sezon Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışındaki gücüne verdiği katkı öne çıkarıldı. Sosa-Diego kıyaslaması yapılırken, Brezilyalı yıldızın hiçbir varlık gösterememesi eleştirileri daha da katladı.

Değeri düştü

Sezon başında Fenerbahçe’nin satarak iyi bir gelir elde etmeyi düşündüğü Diego Ribas’da işler değişti. 2015 Temmuz döneminde değeri 8 milyon euro olarak gösterilen Brezilyalı futbolcu, kötü giden sezon sonrası 4 milyon euroya kadar geriledi. (Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.