Teröre darbe!

Teröre darbe!
Batman’ın Gercüş ve Hasankeyf ilçelerinde yürütülen operasyonla terör örgütüne ait 4 sığınak imha edilirken, sığınaklarda el yapımı patlayıcı ve yaşam malzemeleri de ele geçirildi.

Batman Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı unsurlarca; Batman’ın Gercüş ve Hasankeyf ilçeleri ile Siirt’in Güneşli köyü mülki sınırları içerisindeki bölgede yapılan arazi araması esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen 4 ayrı sığınak tespit edildiği bildirildi. Açıklamada, "Sığınaklar içerisinde; el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler, el yapımı patlayıcı düzeneğini patlatmak için pillerden hazırlanmış batarya blokları, çok miktarda yaşam malzemeleri ve örgütsel dokümanlar ele geçirilmiştir.

Örgüt mensuplarınca kullanılan 4 adet sığınak kullanılamaz hale getirilerek, sığınak içerisinde ele geçirilen malzemelerden delil teşkil edenler Gercüş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla muhafaza altına alınmış, diğerleri ise olay yerinde imha edilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.