'Avrupa hedefi Galatasaray maçına bağlı'

'Avrupa hedefi Galatasaray maçına bağlı'
Kasımpaşa Teknik Direktörü Çalımbay, Avrupa kupalarına katılma hedefi için Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 24 Nisan Pazar günü Galatasaray ile yapacakları maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Avrupa kupalarına katılma hedefi için Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 24 Nisan Pazar günü Galatasaray ile yapacakları maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kalan maçları kazanarak hedeflerine ulaşmayı amaçladıklarını ve Avrupa hedefinin Galatasaray mücadelesine bağlı olduğunu belirterek, "Galatasaray karşısında iki üç misli mücadele etmemiz gerekiyor. Maçı kazanırsak Avrupa hedefimiz devam eder." dedi.

Ligin 29.haftasında sahalarında Kayserispor'a 2-1 yenilerek önemli bir kayıp yaşadıklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "İkinci yarıya sıkıntılı başladık, Sakat ve cezalı oyuncularımız dezavantaj oldu. İlk defa Beşiktaş maçında tam kadroya yakın sahaya çıktık ve iyi bitirdik. En zor deplasmanlarından birinde Akhisar Belediyespor'u yendik. Kayserispor'u yenmeliydik ancak şansız bir maç yaşadık." diye konuştu.

"Galatasaray'ın yaşadığı sıkıntılar avantaj olmaz"

Rıza Çalımbay, Galatasaray'ın bu sezon yaşadığı sıkıntıların kendileri için avantaj teşkil etmeyeceğini dile getirdi.

Galatasaray'ın da hedefleri olduğunu ve bunun hiçbir zaman bitmeyeceğine dikkati çeken Çalımbay, "Kaliteli oyuncuları var. Her büyük takımın sıkıntıları olur. Galatasaray şu an onu yaşıyor, normal. Atlatacaktır. Yaşadıkları sıkıntılar da bize avantaj sağlamaz." diye konuştu.

"Gordon Milne ile en güzel günlerimizi yaşadık"

Beşiktaş'ta 1999-2004 dönemlerinde birçok başarıya imza atan ekipte yer alan eski futbolcularla ve teknik direktör Gordon Milne ile bir araya gelmelerine değinen Rıza Çalımbay, "Zaten futbolcu arkadaşlar olarak bir araya geliyoruz. Stadın açılışından dolayı Gordon Milne ve Wilson'ın gelmesi bizi çok sevindirdi. Eski günleri konuştuk. Gordon Milne ile hayatımızın en güzel günlerini yaşadık." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.