Leicester'a Vardy şoku

Leicester'a Vardy şoku
Leicester Cityli Vardy, West Ham United maçında gördüğü ikinci sarı kartın ardından hakeme uygun olmayan davranışta bulunduğunu kabul etti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin golcüsü Jamie Vardy, geçen hafta West Ham United ile oynadıkları maçta ikinci sarı kartı görmesinin ardından hakeme uygun olmayan davranışta bulunduğunu itiraf etti.

İngiltere Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, geçen hafta Leicester City ile West Ham United arasında 2-2 sona eren maçta ikinci sarı karttan oyundan atılmasının ardından hakem Jon Moss'a uygun olmayan harekette bulunduğu öne sürülen Vardy'nin ifadesine başvurulduğu ve İngiliz oyuncunun bu durumu kabul ettiği belirtildi.

İkinci sarı karttan sonra gördüğü kırmızı kart nedeniyle bir maçlık cezasını pazar günü Swansea City'yi konuk edecekleri maçta tamamlaması beklenen İngiliz futbolcunun, söz konusu itirafının ardından cezasının 2 maça çıkabileceği ifade edildi.

Leicester City'nin de Vardy'nin hatalı harekette bulunduğunu kabul ettiği ve cezanın artması halinde itiraz etmeyeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.