Bursaspor'a Kayseri'de otobüs şoku

Bursaspor'a Kayseri'de otobüs şoku
Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Kayseri'ye geldi. Saat 18.30 sıralarında Kayseri'ye inen kafile, yaşanan iletişim sorunu sebebiyle yaklaşık 20 dakika havaalanında otobüs beklemek zorunda kaldı.

Karşılaşma öncesi bugün saat 17.30 sıralarında Yenişehir Havaalanı'ndan özel uçakla Kayseri'ye hareket eden kafile, saat 18.30 sıralarında Kayseri'ye iniş yaptı. Havaalanı çıkışında takımı konaklayacakları otele götürecek olan otobüs, yaşanan iletişim sorunu sebebiyle yaklaşık 20 dakika geç geldi. Yeşil-beyazlı idareciler ile görevliler arasında kısa süreli tartışmalar yaşanırken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolcular bu duruma isyan etti.

KUBİLAY VE FURKAN KAFİLEDE

Öte yandan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, sakatlığı sebebiyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak olan golcü oyuncu Deniz Yılmaz'ın yokluğunda U21 takımında bu sezon 20 gol kaydeden Kubilay Kanatsızkuş'u kafileye dahil etti. Sakatlığı sebebiyle kafileye dahil edilmeyen Batalla'nın yerine ise orta saha oyuncusu Furkan Soyalp, A takım kadrosunda alındı.

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda Kayserispor'a konuk olacak. Saat 20.00'de başlayacak olan müsabakayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.