"Tayyip Bey gazeteci satın alıyormuş!"

"Tayyip Bey gazeteci satın alıyormuş!"
Yeni Şafak ve Star gazetesinde görev yaptığı dönemde akçeli işleriyle eleştirilerin hedefinde olan Levent Gültekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gazetecileri makam ve para karşılığında satın aldığını ileri sürdü.

Azılı Tayyip Erdoğan ve hükümet düşmanlığı ile bilinen Levent Gültekin, Sözcü yazarlarından birinin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, "Paralelcilerle ben daha iyi mücadele ederim. Beni istihdam edin" diye haber gönderdiğini iddia etti.

Ruşen Çakır'ın Periscope'dan yaptığı Medyascope yayınına konuk olan Gültekin gazetecilerin makam ve para karşılığında satın alınacak pek çok ismin bulunduğunu ve bu durumu tespit eden Tayyip Erdoğan’ın bu durumu kullandığını ileri sürdü.

videogaleri.gif

"Davutoğlu gidecek mi?" konulu yayında çarpıcı açıklamalarda bulunan Levent Gültekin; "Şu anda Sözcü gazetesinin bir yazarının, Tayyip Bey'e haber gönderdiğini "beni alsınlar, istihdam etsinler ben hepsinden daha çok mücadele ederim paralelle" dediğini biliyorum. Adını da biliyorum. O kadar çok adam var ki paraya ve güce teslim olacak. Tayyip Bey bunu fark etti" diye konuştu. 

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.