Dursun Özbek, Ersun Yanal ile görüştü mü?

Dursun Özbek, Ersun Yanal ile görüştü mü?
Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Ersun Yanal hakkında konuştu.

Sabah gazetesinin haberine göre  "Ersun Yanal beğendiğim bir teknik adam. Türkiye'nin en iyi hocalarından. Ancak kendisiyle görüşmedim" diyen Özbek, Ersun Yanal için oldukça olumlu ifadeler kullandı. Başkan Özbek, Yanal için olumlu konuşurken, son bir yıl içinde Galatasaray'ın resmi internet sitesinde Ersun Yanal için yapılan kendisiyle çalışılmayacağı yönünde açıklamaları akıllara geldi.

Seçimin gündemlerinde olmadığını tekrarlayan, iki sene daha görev sürelerinin olduğunu ifade eden Özbek, önümüzdeki hafta teknik adam konusunda somut gelişmeler yaşanacağını belirterek listelerinde olan 4 aday ile temasları olduğunu dile getirdi ve şöyle konuştu: "Cenk Ergün (sportif direktör) transfer çalışmaları için yurt dışından geldi. Erdal Keser'in sportif direktör olması gibi bir durum yok. Kendisini önümüzdeki sezon için yardımcı antrenör olarak düşünüyoruz."

"Bu sezon takımdaki talihsizlikleri konuşmaya gerek yok. Her maç 5-6 sakatımız var" diyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu yönetiminde sezon başında yeterli yüklemenin yapılmadığını ifade etti. Galatasaray'ın başkanı anlaşma sağlayacakları yeni teknik adamla uzun vadeli sözleşme imzalamayı düşünmediğini ifade ederken, bu sürenin Dursun Özbek'in iki yılı kalan başkanlık süresinin üzerinde olmayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.