Bursaspor'dan Serdar Aziz açıklaması

Bursaspor'dan Serdar Aziz açıklaması
Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Paçacı, oyuncuları Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiasına ilişkin, "Transfer pazarlığıyla ilgili haberler, dizi senaristlerini bile kıskandıracak derecede hayal ürünüdür" dedi.

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, oyuncuları Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiasına ilişkin, "Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım arasında telefonda geliştiği öne sürülen transfer pazarlığıyla ilgili haberler, dizi senaristlerini bile kıskandıracak derecede hayal ürünüdür." dedi.

Paçacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki kulüp başkanı arasında Serdar Aziz ile ilgili görüşmenin söz konusu olmadığını söyledi.

Konuya ilişkin haberlere tepki gösteren Paçacı, şu ifadeleri kullandı:

"Bursaspor taraftarının, başkan Ali Ay'ın ağzından duymadığı sürece bu tür haberlere itibar etmediğini artık bütün spor kamuoyunun da bilmesi gerekir. Diğer takımları bilmem ama kulübümüzle ilgili haber yapanların mahcup olmamak için bundan sonra daha dikkatli ve gerçekçi olmalarını tavsiye ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.