"Genel başkan olursam ot yolacaklar"

"Genel başkan olursam ot yolacaklar"
Meral Akşener, ilçe meydanında vatandaşlara yaptığı selamlama konuşmasında sert açıklamalarda bulundu.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde vatandaşlara seslenen eski MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, "Bugüne kadar çok rahat etti muhteremler, çünkü muhalefet ver yesin, ört uyusun. Ben genel başkan olursam bu arkadaşlar ot yolacak, ot" dedi.

Yenişehir'de kalabalık parti grubu tarafından karşılanan Meral Akşener, ilçe meydanında vatandaşlara yaptığı selamlama konuşmasında,"Ben hayatımda asla iki grupla inatlaşmadım. Birincisi Türk milleti, diğeri de ülkücülerle. Kongremiz Allah'ın izni ile olacak. Eğer kongrede genel başkan olabilirsem, Allah bunu bana nasip ederse, işte o zaman, bugüne kadar çok rahat etti muhteremler, çünkü muhalefet ver yesin, ört uyusun. Ey Allah'ım, o günden itibaren bu arkadaşlar ot yolacak, ot" diye konuştu.

Genel başkan seçilmesi durumunda önce muhalefetin nasıl yapılacağının görüleceğini anlatan Akşener,"Milletin avukatlığı nasıl yapılır görülecek. İşsizin, aşsızın hakkı nasıl alınırmış görülecek. KPSS hırsızlarının, kul hakkı yiyenlerin hakları nasıl aranırmış görecekler. İddia ediyorum, bunlar Kasım'a dayanamazlar. Kasım ayında genel seçim olur, Milliyetçi Hareket Partisi de iktidar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.